TIDLIG UDGIVELSE PÅ GRUND AF PÅSKEN OG VIGTIGE BOGUDGIVELSER!

I denne uge har vi fået to sprit nye bøger hjem, der begge er udgivet i marts.
Den ene bog er af Amanda Schou, der har skrevet bogen Mellem månerne. Hun er selv astrolog og ayuvedisk vejleder, så læs endelig beskrivelsen længere nede i ugebrevet.
En anden ny bog er Heltindens rejse – Den store arkanas skjulte visdom af Sofie Golodnoff. En bog til dig, der ønsker at forstå de eviggyldige og dybere dynamikker, som eksisterer under overfladen, universets lovmæssigheder mm.
Derudover indeholder nyhedsbrevet gode tilbud fra Shoppen, hvor du nu kan blive ny abonnent på Astrologimagasinet Horoskopet til halv pris. Gode bøger med anmeldelser, hvor bl.a. Niels Overgaard har skrevet bogen Det hele handler ikke om dig – kan være meget aktuel i disse SoMe-tider. Læs anmeldelsen længere nede i nyhedsbrevet.
I sidste uge udkom Astrologimagasinet Horoskopet nr. 2 med mange spændende artikler. Blandt andet en stor artikel om Kongehusets fremtid, Lykke og depression, Rigets tilstand, Verdens udfordringer og manglen på åndelighed – Og meget mere. Du kan se en smagsprøve med indholdsfortegnelse her: Smagsprøve Astrologimagasinet Horoskopet nr. 2.2024 Vil du abonnere på bladet, kan det lige nu ske til halv pris for året 2024. Se dette link: https://astrologi.dk/vare-kategori/horoskopet/
Skulle du ikke allerede have fået fingre i Maria Thun’s Såkalender, er der stadig nogle tilbage i Shoppen.
Under Kurser og temadage har John Finding stadig nogle få ledige pladser, hvor emnet er Tydning af det progressive Horoskop. Hvis du vil med, er det ved at være tid, da temadagen bliver afholdt d. 7. april.
Ugen der kommer byder på en stationær Merkur tirsdag, hvorefter den begynder at bevæge sig baglæns. Læs hvad det betyder længere nede i nyhedsbrevet.
Mads Fuglede skiftede i den forgangne uge parti. Læs under Aktuelt, hvordan det vil gå. Sidst men ikke mindst, afsluttes med Ugens humor, så lattermusklen også bliver rørt.

God påske og god læselyst!

Efterlysning
Ove von Spaeths 5 bøger om Moses er udsolgt for længst, Skulle du ligge inde med en eller flere af disse, som du vil af med, så så send gerne en mail til karl@astrologi.dk

Nyheder og tilbud fra butikken

NYE BOGUDGIVELSER I MARTS

Heltindens rejse – Den store arkanas skjulte visdom
Af Sofie Golodnoff


299 kr.

“Heltindens rejse” er en indre udviklingsrejse i elleve trin gennem tarottens 22 arketyper, som spejler indre og ydre udfordringer af både hverdagslig og sjælelig karakter.

Sofie Golodnoff har vendt Den store arkana på hovedet for gennem heltindens rejse at kunne genopdage det feminine i tarotkortenes energier. Heltinden er anderledes end helten, og her får vi sat ord hendes visdom og feminine styrke.

De omvendte kort og deres plads i heltindens rejse åbner for et helt nyt perspektiv på den maskuline visdomstradition og den klassiske helterejse, som aldrig har kunnet eller ville indfange den kvindelige erfaring. Heltindens rejser er en genrejsning af det kvindelige og af den dybe feminine visdom, som alt for længe har været fortrængt.

Heltindens rejse er samtidig en ABC til at lære Den store arkana og dens energier at kende, så du kan begynde at tyde kortene frit og bruge dem i din hverdag. Tarot er en levende vej til finde mod og feminin styrke, for alle som tør spørge.

HELTINDENS REJSE er til dig, der ønsker at forstå de eviggyldige og dybere dynamikker, som eksisterer under overfladen, universets lovmæssigheder – så du kan leve i overensstemmelse med dit hjertes inderste kald og vælge din egen vej i livet – det C.G. Jung benævnte individuation.

Udgivelsesdato: 6. marts 2024
Bestil bogen her: https://astrologi.dk/shop/heltindens-rejse-den-store-arkanas-skjulte-visdom-sofie-golodnoff-bog/

 

Mellem månerne
Af Amanda Schou


299 kr.

»Forårsjævndøgn her i marts er ikke bare en spiretid, det er også en springe ud-tid. Det er sådan en Mars-energi: Fuck, nu kører vi!« siger Amanda Schou, der er astrolog og ayurvedisk vejleder og nu er kommet med en bog om bl.a. astrologi, ayurveda og tarot, “Mellem månerne”. Foto: Gregers TychoMellem månerne er en guide til at genopdage årstiderne som vinduer eller portaler til simpel magi og stort nærvær.
Fra den sitrende, modige og udadvendte energi, der møder os ved forårsjævndøgn og kulminerer i sommeren, til den store, langstrakte afsked og mørket igennem det dybe efterår og henover vinteren. Årstiderne minder os om at give plads til livets op- og nedture, og om at fejre alle følelsesmæssige tilstande, frem for at tro, at det altid skal være sommer og høj sol.

Årstid for årstid, kapitel for kapitel, deler forfatteren gavmildt ud af de kalenderårets stemninger og af ritualer og praksisser, der kan efterlade dig blød, mild, nydende og forandret. Lær om de astrologiske arketyper, månefasernes meddelelser, ayurvedisk visdom og simple, kropsforankrende praksisser, der kan følge dig året rundt.

Mellem månerne er en sanselig og poetisk ledsager til mere nærvær og forundring på alle de tidspunkter, der ikke lige er sensationelle, som fuldmåner eller højtider. Magien, omsorgen og den dybe forbindelse til livet udfolder sig nemlig i hverdagen, i mellemrummene og mellem månerne.

Amanda Schou er en del af den yngre generation af astrologer, der insisterer på at tale astrologi på en anvendelig, uhøjtidelig og vedkommende måde. Denne bog forsøger at give de cirkulære, gentagende bevægelser, som også bor i astrologien, brugbare ben at gå på. Du behøver altså ikke vide noget særligt om hverken astrologi eller ayurveda, alkymi eller heksekunst for at være med her. Bogen er til dig, der mærker, at årets og livets årstider har en indvirkning på kroppen, og som ønsker at opholde dig med nærvær i både de solskinsrige og de regnfulde årstider.

Udgivelsesdato: 20. marts 2024
Bestil bogen her: https://astrologi.dk/shop/mellem-maanerne-amanda-schou/

 

ANDET NYT FRA SHOPPEN

Horoskop tegning

Tegning af dit horoskop med grafiske transitter og progressioner for det kommende år fra og med den indeværende måned, hvis intet andet oplyses. Det er 4 sider i alt:
Tegning af fødselshoroskopet
Progressioner med gradtal
Tegning af det progressive horoskop
Transitter grafisk for 1 år
Bestil horoskop tegninger her: https://astrologi.dk/shop/horoskoptegninger-radix-sekundaer-transitter/

 

Såkalender 2024
Af Maria Thun og Matthias K. Thun


80 sider, 135,00 kr.

Med plante-, luge- og høsttider samt gunstige arbejdsdage for biavleren
I denne danske udgave af Maria Thuns Såkalender er der sat fokus på Maria Thuns fremstilling og erfaring med plante-teer som gødningsmidler, mod skadedyr, i ukrudtsbehandling og som plantestyrkemidler.
Desuden bringer vi en kort orientering om de biodynamiske præparater samt en kalender for anvendelse af præparaterne i årsløbet.
Selve kalenderen er opbygget på samme måde som tidligere, således, at alle haveejere, gartnere, landmænd, vin-, frugt- og biavlere kan få glæde af den i deres arbejde og pleje.
Bestil den her: https://astrologi.dk/shop/saakalender-2024-maria-thun-og-matthias-k-thun/

 

Hvordan krænkede børn bliver syge voksne
Af Anna Luise Kirkengen & Ane Brandtzæg Næss


297 sider, 350 kr.

Ny væsentlig bog om krænkede børn på dansk
Vi er just blevet opmærksomme på, at en meget væsentlig bog på norsk nu er oversat til dansk under titlen: Hvordan krænkede børn bliver syge voksne. Den er skrevet af Anna Luise Kirkengen og Ane B. Næss. Bogen handler om de tre fænomener krop, erfaring og erfaringens betydning, men ud fra en ganske bestemt og væsentlig vinkel, nemlig medicinens store dilemma: Forholdet mellem den objektive, medicinske sandhed og patientens subjektive erfaringer. Det medicinske fag besidder reelt ikke tilstrækkelig viden til at kunne behandle mennesker, der er blevet syge som følge af krænkelser. Forskning har for længst vist, at krænkelser i barndommen kan resultere i fysiske lidelser senere i livet, men HVORDAN dette sker, har længe været ganske underbelyst, og her træder bogen til med afgørende stof.
Her kan astrologien også hjælpe til at få disse sammenhænge belyst ved at gå ned i fosterstadiet og babystadiet for at se, hvilke påvirkninger der er sket her, som potentielt kan føre til, at en lidelse bryder ud i en specifik periode senere i livet. Dette er naturligvis ikke en del af denne bog, men det astrologiske aspekt kan virkelig bidrage til at belyse sammenhængene og årsagerne til den form for lidelser. Det er et emne vi vil tage op i Astrologimagasinet Horoskopet. Vi har tidligere bragt en stor artikel om præsten Kristian Ditlev Jensens horoskop, men vi vil bringer mere stof om emnet hen ad vejen.
Bestil bogen her: https://astrologi.dk/shop/hvordan-kraenkede-boern-bliver-syge-voksne-anna-luise-kirkengen-ane-brandtzaeg-naess/

 

Det hele handler ikke om dig
Af Niels Overgaard


240 sider, 279,95 kr.
People’sPress

Så kom en bog mere, som egentlig ikke har noget med astrologi at gøre, men handler om den stoiske filosofi. Mange kender udtrykker ’stoisk ro’, som er en slags ophøjet ro eller sindsro, som det ifølge stoicismen er vigtigt at opnå.
Vi blev først opmærksom på denne fine bog, da det 23. oplag kom for nylig. Bogen beskriver på en jordnær, underholdende, provokerende og praktisk anvendelig måde den stoiske filosofi. Forfatteren opdaterer klassiske dyder som selvbeherskelse og disciplin til nutidige forhold. Man bliver klogere på, hvordan man kan blive bedre til fx at håndtere moderne udfordringer som sociale medier, smartphones, skærme, et travlt arbejdsliv og en irrationel terrorfrygt på en måde, der gør et liv med sindsro, frihed og mening muligt. Man bliver ikke strøget med hårene gennem læsningen, men bliver dejligt provokeret. Glæd dig til en særdeles velskrevet og tankevækkende bog. – Astrolog Karl Aage Jensen
Bestil bogen her: https://astrologi.dk/shop/det-hele-handler-ikke-om-dig-niels-overgaard/

Kurser og temadage

Astrologiskolen
v/John Finding

Temadag søndag den 7. april kl. 10.00 – 16.00
Tydning af Det progressive Horoskop

Vi vil også beskæftige os med korrektion af fødselstidspunktet, for det er også det progressive horoskop, vi arbejder med dér, og det er derfor naturligt at tage det med denne dag.

Pris: 750,00 kr.

Tilmelding og nærmere oplysninger:
Mobil: 20161452
Johnf1941@outlook.com
Se nærmere på:
www.johnfinding.dk/tema

Ugen, der kommer

Tirsdag er Merkur stationær og tænker på at begynde at gå baglæns i ca. 3 uger. Det vil sige, at kommunikation, formidling, kontrakter og aftaler er i spænding. Derfor må man tjekke tingene en ekstra gang, før man sætter dem i værk.
Onsdag er Venus i konjunktion med Neptun, og så er værdierne – kærlighed eller økonomien – eventyrlige, og man kan gøre en fantastisk erobring og/eller investeringer i dagene heromkring. Det er fantasien, drømmene og intuitionen, der er inde i billedet.
Fredag klokken 6.00 går Venus ind i Vædderen i nogle uger. Det vil sige, at der er meget aktiv kærlighed inde i billedet. Der er fokus på værdierne – økonomien og kærligheden.
Lørdag står Venus godt til Pluto. Det er kærlighedsplaneten og værdiplaneten, der står godt til transformations- og viljesplaneten, men også passionsplaneten. Det giver gode tider for kærligheden og økonomien. Det vil sige, at investeringer og økonomiske investeringer samt nye initiativer på det kærlighedsmæssige område.

MANDAG
Kl. 6.05 går Månen ind i Stenbukken og giver et par dage med behov for stabile og ansvarlige følelser. Der er ikke tale om særligt dybe følelser, men om ansvarlige og disciplinerede følelser. Der er krav om, at man gør det, der forventes af en, uanset hvad man føler.

TIRSDAG
Se indledningen. Tidligt om morgenen står Månen i spænding til Solen, og det vil sige, at der kan være et svingende følelsesliv. Men da Månen samtidig står godt til Saturn, som bringer stabilisering, så er det alligevel en lidt blandet periode følelsesmæssigt. Nogle gange er det svingende og andre gange stabilt. Det bliver under alle omstændigheder meget bedre først på eftermiddagen, hvor Månen står godt til Jupiter, så man også er optimistisk og glad – man ser lyst på tingene. Om aftenen står Månen godt til Uranus, som står for nytænkning, opfindsomhed, frihed og originalitet. Mange har derfor behov for at bruge deres følelsesliv på en lidt usædvanlig eller på en ny måde.

ONSDAG
Se indledningen. Dagen starter med Månens spænding til kommunikations- og forståelsesplaneten Merkur. Man bør derfor tænke tingene igennem et par gange, før man udtaler sig eller sætter ting i værk. Men det skal nok gå, fordi Månen samtidig står godt til hygge- og harmoniplaneten Venus, der også står for livskvalitet. Månen danner også et godt aspekt til Neptun, så er det også fantasien, drømmene og intuitionen, der står rigtig rigtig godt. Kl. 11.08 går Månen ind i Vandbæreren og giver et par dage med stort behov for frihed og originalitet. Først på eftermiddagen og midt på eftermiddagen står Månen på Pluto. Det vil sige, at lidenskabernes og følelsernes planet er i konjunktion med hinanden – de står på linje set fra Jorden. Det er stærke viljer og stor passion, der er inde i billedet.

TORSDAG
Midt på dagen står Månen godt til Solen. Det giver følelsesmæssig helhed og harmoni. Sidst på eftermiddagen står Månen i spænding til Jupiter, og så er der mange, der vil være lidt flyvske og utålmodige. Det gælder også om aftenen, hvor Månen er i spænding til friheds- og stressplaneten Uranus – og så er der mange, der er utålmodige og har et meget stærkt frihedsbehov.

FREDAG
Tidligt om morgenen står Månen godt til Merkur. Det vil sige, at der er god forståelse og god kommunikation. Der kan indgås gode aftaler og lægges gode planer. Kl. 13.13 går Månen ind i Fiskene og giver et par dage med stor følsomhed og sensitivitet, men også med en god portion intuition.

LØRDAG

Se indledningen. Dagen starter med, at Månen står på Mars, og så er der mange, der farer ud af sengen og går direkte i aktivitet. Midt på dagen er det mere stille og rolig energi med ansvarlighed og disciplin. Månen står på Saturn, så det er ansvar og disciplin og den slags ting, der skal have plads i dagligdagen. Der er ikke så meget plads til følelserne, det går meget bedre først på aftenen, hvor Månen står godt til Jupiter, som står for optimisme og glæde. Derfor bliver det en rigtig god lørdag aften.

SØNDAG
Formiddagen er præget af Månens konjunktion med Neptun, så mange er virkelig indadvendte, drømmene og med stor intuition og fantasi. Først på eftermiddagen – kl. 13.25 – går Månen ind i Vædderen og giver et par dage med et meget aktivt følelsesliv. Sidst på eftermiddagen står Månen godt til Pluto, og så er mange passionerede og har en meget stærk vilje. Først på aftenen står Månen på Venus. Det øger både hyggen og livskvaliteten på en stille og rolig, harmonisk aften.

Aktuelt

Endnu et partihop
Nu kom så partihop nummer 16, når man tager løsgængere og udgange af politik med. Og det var Mads Fuglede, der hoppede denne gang, og han valgte Støjberg, hvad hun er særdeles fornøjet med. Det er straks værre med Venstre, men det passer fortrinligt med partiets horoskop. Vi kommer senere tilbage med en astrologisk vurdering af, hvorfor visse partier har så mange afhoppere, og hvorfor S stort set ingen har.
Nu er det Fuglede, der er fløjet fra reden. På den måde sikrer han bedre et genvalg til tinget ved næste valg. Han er født den 23. august 1971 og er derfor sandsynligvis Løve, men meget tæt på Jomfruen. Uranus (frihed, stress) udløser hans spænding mellem hele 4 planeter om et godt års tid. Nu er han jo en stille og rolig mand med et vestjysk sindelag, men han kan blive udsat for lidt af hvert om et års tid, når Uranus taget fat. Det kan sågar bringe hans temperament i kog. Men lige nu står tingene fint for ham, så han skal nok klare den kritik, der er haglet ned over ham på det seneste.

Fisker Inc.
Henrik Fisker er en verdenskendt dansk designer, som er mest kendt for at designe Fisker- bilen. Den 3. oktober 2016 gik han på børsen på et for en designer og opfinder dårligt tidspunkt. Både tænkeplaneten Merkur og nytænkningsplaneten Uranus er uaspekterede. Desuden er der følgende tre spændinger.
Solen til Pluto
Mars til Jupiter
Saturn til Neptun
Alle planeter undtagen to har det derfor ikke godt, og det er for meget af det gode – eller dårlige. Børsnoteringen er lige blevet suspenderet efter godt 7 år på børsen. Det sker på en kvart Saturn-runde, hvor Saturn står på Neptun og udløser spændingen til sig selv – altså et gentagelsesaspekt, som aldrig er godt, især ikke når der er tale om en spænding.

Trumps aktienummer
Den 26. marts 2024 – formentlig kl. 9.30 i New York – blev Trumps underlige aktiepåfund med hans bidrag til de sociale medier, Truth Social, børsnoteret i USA. Det vil sige, at nu kan han betale de flere hundrede millioner i kaution i en af de sager, der er rejst imod ham. Han undgår derved at de konfiskerer en af hans ejendomme, hvad der nok var blevet Trump Tower i New York. Det er et heldigt tidspunkt, aktien sælges på for første gang, da Venus er i harmoni med Jupiter/Uranus-konjunktionen. Det vil sige, at pengeplaneten er i harmoni med vækstplaneten og med opfindsomhedsplaneten. Begge de to sidstnævnte planeter står i værditegnet, Tyren. Man må nok sige, at her har Trump haft en heldig hånd, som redder hans valgkamp på målstregen – og dermed hans mulighed for at blive præsident.

Ugens humor

Humor Putin

 • Daw, Vladimir, det er fra Danmarks fjernsyn. Vi har et spørgsmål til dig.
 • Danmark har ingen interesse for mig, hvad pressen angår. Men handler det derimod om landet Danmark er jeg meget interesseret i det på grund af jeres fantastiske beliggenhed.
 • Vil det sige at du går med tanker om at indlemme Danmark i Rusland?
 • Ja, men lad være med at skrive om det, for de danske politikere er morderlig indbildske, når det gælder mig. De tror, at det er mig personligt, der dræbte Navalnyi, hvad der naturligvis ikke er tilfældet, da jeg kun har beordret drabet, og det er jo noget helt andet.
 • Nå, men den tid den sorg, jeg har jo et vigtigt spørgsmål til dig, som går på, hvordan I var i stand til at opklare den store terrordag så hurtigt.
 • Årh, det er såmænd ikke noget problem. Det var blot at trykke på en knap, så blev vores motorvejstropper beordret til at spærre vejen til Ukraine.
 • Hvorfor lige den vej.
 • Der er jo ikke andre end Ukraine, der kan finde på den slags narrestreger. Og vi har jo ikke andre modstandere end dem, og du kan jo se, at vi fangede gerningsmændene netop i den nævnte afspærring, da de flygtede mod Ukraine. Og vi har jo en vis rutine i den vej. Du husker måske ham Wagner-manden, som også forsøgte at ramme os ad den vej. Han blev stoppet af den samme deling af efterretningsfolk, der er udstationeret på hver vejretning på vej til Ukraine. Som du nok kan høre, er vi velforberedte, og det er en let sag at stoppe alle mulige uønskede elementer i deres djævelske forehavender. Og i øvrigt kunne vi jo se, at de flygtede i den retning.
 • Det var en logisk forklaring, så Säpo var slet ikke inddraget i sagen?
 • Nej, absolut ikke, og i øvrigt ved jeg slet ikke, hvem Säpo er – men det må være en af de hundredvis af sikkerhedsgrupper og hemmelige tjenester, vi har til rådighed. Men hvis det kan hjælpe dig, vil jeg gerne spørge vores afdeling, der holder styr på alle vores sikkerhedsgrupper. Men det er nok nemmere, at du får nummeret til dem, vi har nemlig i modsætning til Vesten total åbenhed og gennemsigtighed i vores politiske og administrative system, herunder sikkerhedsgrupperne. Vi kalder det for Glasnost, da vores system er gennemsigtigt som glas – og ikke som ost som i Vesten.
 • Jamen tak for svaret, jeg er meget glad for, at jeg blev den første journalist uden for Rusland, der kan bringe så epokegørende nyheder om det fantastiske land, som har det meget bedre end det, som den vestlige presse tegner af landet.
 • Så lidt.