Magasinet Horoskopet

Køb et abonnement eller enkelte blade af Horoskopet via dette link:

https://astrologi.dk/produkt-kategori/horoskopet/

Priser på annoncering i Horoskopet, link: Annoncer-format og priser.

Se smagsprøve – Link:  smagsprøve 4-2021

Link: Forhandlerliste af Horoskopet i butikker

Så tager vi hul på et efterår, hvor de sidste coronarestriktioner er fjernet. Man må sige, at det på flere måder har været noget af en prøvelse. Nu ser vi frem til en buldrende periode, hvor alt går, som det skal, selv om det måske nok er for meget forlangt, når landet stadig har besøg af Neptun i horoskopet, som fortæller, at man stadig må passe på coronaen, som kan optræde i nye varianter, som kræver nye vaccinationer osv.

Denne gang har vi fokus på hverdagens helte, og i Dragør findes der nogle mennesker, som gør noget ekstra for landet og for kloden. De går hver eneste dag i al slags vejr en længere tur i Kongelunden på Amager, hvor de samler affald efter de mange skovsvin – en dyreart, der desværre formerer sig eksponentielt og efterlader naturen i en beskæmmende tilstand. Men det har ægteparret Pia og Kim Walther besluttet at gøre deres til at minimere ulemperne ved. De går hver dag deres egen skrald-camino på det sted, hvor Amagerminoen også er placeret, og som benyttes af mange som en af de danske caminoer. Det er sørgeligt, at skovsvineriet ikke kan stoppes, for det ville være bedst, hvis folk kunne lære at tage deres eget skrald med. Det gode er, at der findes folk som Pia og Kim, som er et fantastisk eksempel til efterfølgelse.

Fælles for de virkelige superhelte er, ud over at de som oftest er gamle sjæle, at de ikke ser sig selv som helte på nogen måde. Dette gælder ikke mindst sangeren Mathilde Falch, som det har væretfantastisk givende og særdeles rørende at stifte bekendtskab med. Jeg var slet ikke klar over på forhånd, at hun er så givende et menneske, som tilfældet er. Mathilde udfolder sit potentiale til glæde for andre, og dermed også for kloden. Hun hjælper andre mennesker i det omfang, det er muligt for hende – og hun gør det med både glæde og engagement. Mathilde er med i ’Toppen af poppen’ 2021.

Og så er det en stor glæde at kunne sige velkommen som skribent til en gammel kending inden for astrologiens verden, nemlig Peter H. Fogtdal.
Han skrev i 1990 den fine astrologibog ’Kan man træde på en Vandmand?’ Den er for længst udsolgt, men kommer nu i en luksusudgave, som kan købes signeret i AstrologiHusets Boghandel.

Peter H. Fogtdal optræder i oktober på sundhedsmessen i Forum, hvor han holder to foredrag, begge relateret til den nye bog, som også handler om reinkarnation. Peter har i øvrigt skrevet en artikel i dette nummer om Solen i husene, der vidner om hans gode humor og fantastiske skrivekunst, som også kan opleves i hans bog ’Jupiters time’ – en roman om Tycho Brahe, som er det perfekte udgangspunkt for en storfilm om Danmarks store søn.

Apropos Tycho Brahe så har Ove von Spaeth begået en ny artikel om Tycho Brahe, som igen fastsætter, hvor betydningsfuld Brahe var for landet, for astronomien – og for astrologien.

En anden, som er stor på sit felt, er den dygtige healer og terapeut, Marzcia Techau, som i år har 20-års jubilæum med sin virksomhed. I den anledning har hun begået en rigtig god bog om sjælen, som kan anbefales på det varmeste.

Desuden bringer vi som vanligt et længere indslag fra tarottens verden, ’Light-siderne’ med bl.a. Kasper Hjulmand, ’Udkigsposten’, ’Rigets tilstand’, anmeldelser, humor, daglige aspekter m.m.

Og lad mig slutte med et forkortet indslag, da der ikke blev plads til en hel artikel i dette nummer. Artiklen handler om den verserende debat angående astrologien som videnskab, og kan læses i sin helhed på bloggen. Astrologi var en videnskab engang, men betragtes ikke længere som en sådan på grund af udviklingen inden for naturvidenskaben. De fleste er dog klar over, at astrologien er en videnstradition, en visdomsvej og en kunstart, som naturvidenskaben på sit nuværende stadium ikke er i stand til forklare. Det er den astrologiske verden også  helt ligeglade med, for vi kan sagtens forklare en masse om fagets praktiske anvendelighed – blot ikke på videnskabens præmisser. Derfor er det på tide at droppe dette vildspor, da astrologien ikke kan forklares naturvidenskabeligt, ligesom kunst heller ikke kan.

‘Tycho Brahes magiske verden’ er nu blevet genoptrykt i en ny og udvidet version og kan købes i Astrologihusets Boghandel.

Læs også de fine anmeldelser af nye bøger, som kan købes i vores shop https://astrologi.dk/shop/

Velkommen til endnu et spændende nummer af Horoskopet – God læselyst.