Magasinet Horoskopet

Køb et abonnement eller enkelte blade af Horoskopet via dette link:

https://astrologi.dk/produkt-kategori/horoskopet/

Priser på annoncering i Horoskopet, link: Annoncer-format og priser 2019

Se smagsprøve – Link:  smagsprøve 2-2019

Link: Forhandlerliste af Horoskopet i butikker

HOROSKOPET nr. 2/19

Forår betyder liv og skabelse, og på HOROSKOPET er dette ikke nogen undtagelse.

Det nye nummer ligefrem emmer af nyskabelse og idérigdom.

Nu skal det for alvor vise sig, hvad det nye look og indhold betyder for vores elskede magasin, som har haft et stagnerende salg gennem nogle år.

Den største fornyelse i AstrologiHuset i mange år er produktionen af to nye børnebøger. Bøgerne, der er skrevet specielt til AstrologiHuset, har temaerne ”feer” og ”rumrejser”, og de udkommer begge samtidig med det nye blad.

Der er en gave til alle, der bestiller bøgerne frem til den 30. april 2019. Du kan læse meget mere om børnebøgerne i bladet. Se også annoncen på bagsiden.

Derudover er kærligheden et vigtigt tema i dette forårsnummer. Her fokuserer vi blandt andet på kærlighedens holdbarhed. Kan man se i horoskoperne, om et parhold har potentiale til at blive langtidsholdbart? Som hovedeksempel har vi brugt Katerina Pitzner, landets ‘diamantdronning’ og verdens eneste kvindelige diamantbroker. Hun har i sin bog ’Sjælens begær’ på smukkeste vis beskrevet sine parforhold, som hver for sig har været væsensforskellige.

Vi bringer også en udførlig artikel om ”Kosmisk copyright’, som handler om, hvordan ideer fødes, og at alle tanker, ideer, opfindelser osv. allerede – før de manifesterer sig – er tænkt og dermed findes i latent form i den såkaldte Akasha-krønike. Hvis ikke det var sådan, var der ingen, der ville få nye idéer. Det vil i realiteten sige, at alle opfindelser og nye tanker på en måde er plagiater allerede fra fødslen. De skal blot føres ud i virkeligheden, og her ligger en stor opgave og venter på os. Mange begår desværre den ‘fejl’, at de så gerne vil tjene flest mulige penge på denne universelle mekanisme.

Men her vil det sandsynligvis i fremtiden blive sådan, at vi naturligvis får en belønning, der  svarer til arbejdsindsatsen, og ikke milliarder af kroner, som vi ser mange tilfælde af. Belønningen vil engang i fremtiden blive, at vi får glæden ved at være katalysatorer for idéer, der er til gavn og glæde for hele menneskeheden.

Læs mere i artiklen om, hvordan copyright-begrebet kan komme til at se ud i en ikke alt for fjern fremtid.

Set i dette lys får HOROSKOPETS motto – Få nyhederne, før de sker – en udvidet betydning.

Vi fortsætter serierne om rejser, udkigsposten og rigets tilstand. Sidstnævnte fokuserer på det kommende folketingsvalg og på de 12 partilederes horoskoper.

Aase Kærgaard har begået en artikel om den spændende mønsterbryder Sara Omar, der har skrevet kæmpesuccesen ”Dødevaskeren”.

Claus Due fortsætter succesen med Spørg astrologen. Skriv til ham, hvis du har spørgsmål, du gerne vil have besvaret i næste nummer. Han fortsætter også serien om kriminalgåder og tager denne gang mysteriet om mordet på Olof Palme op til astrologisk analyse i lyset af nye teorier, der er kommet for en dag.

Som en service til alle vores trofaste læsere behøver ingen nu af vente op til to uger på papirudgaven.

Ønsker du e-magasinet leveret gratis, så send en mail til: karl@astrologi.dk

Velkommen til et nyt og spændende nummer af Astrologimagasinet HOROSKOPET.