Magasinet Horoskopet

Køb et abonnement eller enkelte blade af Horoskopet via dette link:

https://astrologi.dk/produkt-kategori/horoskopet/

Priser på annoncering i Horoskopet, link: Annoncer-format og priser.

Se smagsprøve – Link:  smagsprøve 4-2022

Link: Kopi af Horoskopet_forhandlerliste september 2022

Danmark, Neptun og kunstens verden

Vores land er inde i en meget markant periode, der ifølge det nye Danmarkshoroskop er præget af Neptun, som står for fantasier, drømme og myter.Vi er inde i en tid, hvor vi netop har brug for myter, kunst, kultur og eventyr. Vi har lige tilendebragten serie om myter, nemlig Derek Seagriefs ‘Søgen efter en ny myte for planeten’. Dette flugter
jo fint med nævnte Neptunindflydelse i det nye Danmarkshoroskop.
Da Neptun hører sammen med 12. hus i et horoskop, kommer landets institutioner, herunder sundheds- og uddannelsesvæsenet ind i billedet.
Begge områder er Neptunramte, da Neptun stadig spænder Danmarkshoroskopets hovedakser op en stund endnu. Neptun står for alt, hvad der ikkekan måles og vejes, herunder kunsten, som vi fokuserer
på i dette nummer med et stjerneportrætaf Paul McCartney, der lige er fyldt 80 år, den hollandske maler Piet Mondrian, som ville have rundet
150 år i år – og inden for sportens verden – som også hører under kulturen – har Jonas Vingegaard lige sejret i verdens største cykelløb, Tour de France. Den nationale hyldest ville ingen ende tage, så den 22. etape (hyldesten) blev på en mådeløbets længste.

Vi har desværre også mistet en af de største og mest originale danske kunstnere, nemlig sangeren og musikeren Povl Dissing, som døde i juli, 84 år gammel. Læs nekrologen inde i bladet.

Interessant nok skete der også noget markant på astronomiens område. En dansk astronom tog et billede af universet.  Alle disse stjerner blev født for mindst 13 milliarder år siden. Læs mere på AstrologiHusets blog.

Den astrologiske kunst er naturligvis også repræsenteret i dette nummer, det ser vi både i Derek Seagriefs nye artikelserie om Astrologi på Livets
træ og i Lars Thor Smiths artikler. Også i artiklen om jordsjælene sniger kunsten sig ind, idet horoskopeksemplet omhandler milliardæren Nelson A.Rockefeller, som var meget kunstinteresseret og støttede kunstens verden på forskellig vis. Det er usædvanligt, at vi bruger eksempelhoroskoper på afdøde personer, men der ligger noget symbolsk i dette, da vi har en serie på bedding om specielle nedslag i historien, som enten er ret ukendte eller har haft stor betydning historisk set. Vi lægger i
næste nummer ud med Christian IV, som så Jesus under en længere våbenhvile i en krig i Tyskland, som på det tidspunkt var dansk.

Tilbage til dette nummer, hvor vi på Light-siderneogså går kunstens vej og se på bl.a. Rolling Stones,  som har 60 års jubilæum i år, Olivia Newton John, Pusle Helmuth, Kim Kardashian m.fl.

Og så glemte vi Prinsesse Mary, som blev 50 år ifebruar, så hende kigger vi også på denne gang.

Aase Kjærgaard skriver ’Udkigsposten’, som meget interessant handler om et punkt i horoskopet, der ikke er skrevet ret meget om – nemlig punktetPriapus. Glæd dig til at få en forklaring.

Benja Frederiksen skriver om tarot: Ypperstepræsten og Tyren, ‘lysets bolig’.

Vore faste rubrikker findes selvfølgelig også i dette nummer: Daglige horoskoper, kvartalshoroskoper, Rigets tilstand, boganmeldelser og meget mere.

Nok så væsentligt er det, at der lige op til deadline på dette nummer kom nyt om Scandinavian Star, som falder fint i tråd med artiklen i forrige
nummer. Derfor kommer et indslag i både næste nummer og på AstrologiHusets blog om dette emne.

Det er snart tid at forny dit abonnement på Horoskopet, se annoncen på side 39 med de nye abonnementspriser. Hvad angår udfordringerne med levering til visse adresser, kan vi glæde de pågældende abonnenter med, at vi har skiftet distributør.

Velkommen til et nyt og afvekslende nummer af Horoskopet.

God læselyst!