Magasinet Horoskopet

Køb et abonnement eller enkelte blade af Horoskopet via dette link:

https://astrologi.dk/produkt-kategori/horoskopet/

Priser på annoncering i Horoskopet, link: Annoncer-format og priser.

Se smagsprøve – Link:  smagsprøve 1-2022

Link: Forhandlerliste af Horoskopet i butikker

Så går vi snart ind i et 2022, hvor de to ydre planeter, Neptun og Pluto, bevæger sig ind i slutningen af henholdsvis Fiskene og Stenbukken.  De to begynder derfor snart at gøre klar til det tegnskifte, der finder sted om et par år, og som ‘kommer til at bevirke et paradigmeskift for menneskeheden’.Vi må altså fortsat leve lidt endnu med en Neptun i Fiskene, som gør, at vi ikke slipper af med coronaen og dens irriterende varianter  lige med det første. Dette vises også i det nye Danmarkshoroskop, og vi behandler dette emne i artiklen om ’Rigets tilstand’ bagerst i  magasinet, hvor vi også konkluderer, at både menneskeheden og kloden har brug for nogle helt andre energier, nemlig de blødere og mere åndelige værdier.

Dette nummer af Horoskopet peger i en kunstnerisk og kulturel retning. Vi indleder med et portræt af Annette Heick, som lige har rundet de 50 år og fejrede  fødselsdagen med udgivelsen af en rigtig god bog, der viser, at hun er et godt, litterært bekendtskab. Vi ser  på hendes horoskop og fremtid, og vi kommer også ind på den skæbnesvangre dag i 2015, hvor hendes mand kommer alvorligt til skade i Thailand. Dette sker i et spændingsfelt   i horoskopet, som varer i syv udfordrende år.

Vi har også en artikel om kunstneren Heidi Svelmøe, som er tidligere deltager i X Factor. Hun er lige udkommet med et fint album. Heidi fik en hjerneblødning i 2016, som viste  sig at være en fantastisk oplevelse – en spirituel opvågnen – for hende selv, men selvsagt  ikke for hendes familie, mens det stod på. Læs artiklen og se, hvad der skete i horoskopet i 2016, og hvad det førte til for den dygtige kunstner.

Lars Thor Smith leverer hele to gedigne artikler om de banebrydende kunstnere, Ole Sarvig og Joseph Beuys. Disse artikler er hjerteblod for Lars, og han leverer virkelig varen på den kulturelle del af dette nummer.

Derek Seagrief har skrevet en fantastisk artikel i tre dele om myter og astrologi. Han kommer virkelig i dybden med emnet i denne banebrydende artikelserie, så glæd jer til den første del af denne gedigne læseoplevelse.

Læs også Aase Kærgaards artikel om astrologiens udvikling herhjemme i denne tid. Hun tager et eksempel op om, hvordan en ung kvinde bruger astrologien. Samme emne beskrives også i ‘Rigets tilstand’, hvor man kan læse om pressens noget hårdhændede behandling af astrologien og andre alternative områder.

De to astrologiske podcast-kvinder, Marianne Gellert og Amalie Bendixen, sammenligner deres oplevelser med serien ‘Matchet på Mælkevejen’ i DR som en moderne hekseafbrænding.

Vi følger op med mere Tarot, denne gang om Himmeldronningen, Udkigsposten med Plutos tilbagevenden i USA’s horoskop, ‘Rigets tilstand’ – Danmark lige nu – og i hele 2022. Hvordan det går økonomisk på sundhedsområdet, med vaccinationerne og meget mere.

Velkommen til et nyt nummer af Horoskopet.

AstrologiHuset ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår.