Magasinet Horoskopet

Køb et abonnement eller enkelte blade af Horoskopet via dette link:

https://astrologi.dk/produkt-kategori/horoskopet/

Priser på annoncering i Horoskopet, link: Annoncer-format og priser 2020

Se smagsprøve – Link:  smagsprøve 2-2020

Link: Forhandlerliste af Horoskopet i butikker

HOROSKOPET nr. 2/20

Velkommen til et nyt og spændende nummer af Astrologimagasinet HOROSKOPET.

Findes der noget, der er vigtigere for et menneske end at finde meningen med livet –nej, vel? Det er nemlig helt det samme som at finde lykken. Dette gør imidlertid ikke livet problemfrit, men det gør det langt nemmere at overskue, fordi småting får mindre betydning, når man kan fokusere på det vigtigste: Målet og værdierne i livet.

Vi lægger stærkt ud i dette nummer med to store artikler om hhv. Måneknuderne og Lykkepunktet, som på hver sin måde antyder den vej, vi ifølge de universelle lovmæssigheder skal gå på vores vej mod lykke. Livet er præcis som uddannelsessystemet; alle skal det samme pensum igennem for at gennemføre studiet med et godt resultat. Da forslaget om at genudgive artiklen om Måneknuderne kom fra redaktionen, blev jeg meget glad, – ja, faktisk lykkelig. Jeg oplevede det som en slags ’historiens vingesus’ . Artiklen er historisk på den måde, at den oprindeligt blev skrevet som et manuskript  til et foredrag i USA tilbage i halvfemserne. Den blev bragt første gang i et af de første numre af Astrologimagasinet Galaxen og blev i sin tid oversat til engelsk som manuskript til mit foredrag på AFA’s (American Federation of Astrologers) årlige internationale konference i Chicago. På konferencen kørte flere foredrag samtidigt, så der var nok at vælge imellem, men alligevel fandt ca. 120 af de flere hundrede deltagere vej til den store sal, hvor jeg holdt mit foredrag, som handlede om Martinus’ lære om sultog mættelsesprincippet sat i relation til Måneknuderne. Artiklen blev omdelt til tilhørere med titlen: ’The Hunger and Satiation Principle’. Det har nok skærpet interessen, at det var første gang, et sådant foredrag var blevet holdt i USA. Artiklen i dette nummer er en opdateret udgave. Lykkepunktet angiver meningen med livet, og Måneknude-aksen antyder den vej, man skal gå for at komme så tæt på målet som muligt – for hvem kan erklære sig for 100 % lykkelig?

Den fuldkomne lykke når man først på det tidspunkt, hvor man kulminerer i sin udvikling og når frem til udelukkende at leve i den åndelige verden. Vejen derhen er processen – og selve det at leve i processen fremadrettet, at acceptere og måske endda nyde den – det er en lykke i sig selv. Det giver én en følelseaf lykke. Men følelsen kommer først automatisk, når man er bevidst om, hvor – sådan cirka – man er på vej hen.

En indisk vismand blev engang spurgt af sin elev/aspirant: ‘Hvilken vej skal jeg gå?’. Efter nogen tid svarede vismanden: ‘Det kommer an på, hvor du vil hen!’ Efter en stund svarede eleven: ‘Det ved jeg ikke rigtigt!’ Hvortil vismanden bemærkede: ‘Så kan det jo være lige meget, hvilken vej du går!’ Eleven/aspiranten måtte til at prøve sig frem, hvad der jo giver god mening i sig selv. I stedet for at vente og ikke gøre noget, kan man tage en nærliggende chance/mulighed og begynde at gå i en bestemt retning, som giver mening. Om det holder i længden, vil vise sig. Hvis det gør, er det fint, men hvis ikke, så må man ændre/justere retning. Det er processen med de eventuelle indbyggede fejltagelser i beslutningerne, der giver os den nødvendige erfaring. Voila, så let er livet faktisk, hvis vi tør vælge og sætte en retning for os selv – og så ellers holde et skarpt øje med, om retningen holder eller må ændres.

Til at finde retningen i livet, kan man altså bruge astrologien, og stiller du dig selv spørgsmålet, om du tror på astrologi, så finder du måske svaret i Claus Houlbergs opdaterede artikel ‘Tror du på astrologi?’. Artiklen definerer meget fint, hvad astrologi er – og ikke er.

Velkommen til endnu et spændende nummer af Astrologimagasinet Horoskopet, og glæd dig til næste nummer med endnu mere lykkelig læsning.

Karl Aage Jensen