Magasinet Horoskopet

Køb et abonnement eller enkelte blade af Horoskopet via dette link:

https://astrologi.dk/produkt-kategori/horoskopet/

Priser på annoncering i Horoskopet, link: Annoncer-format og priser 2018

Det nyeste blad nr. 4.2018 er nu på gaden som elektronisk blad og fredag, den 14. september udkommer det fysiske blad

Se smagsprøve – Link:  smagsprøve 4.2018

Link: Forhandlerliste Horoskopet 2018

HOROSKOPET nr. 4/18

Dette nummers gennemgående tema er ’kvinden’. Hovedartiklen handler om de såkaldte ’cougars’, som er modne kvinder, der danner par med yngre mænd. Dette ser vi som et led i ligestillingen – at kvinder nu, uden skam, kaster sig ud i en aktivitet, der traditionelt har været forbundet med maskulin adfærd.
I artiklen om aktuelle ABBA, som nu udsender to nye numre, har vi også valgt at tage damerne først, i næste nummer kommer så herrerne. Vi fokuserer bl.a. på,  at de to kvinder har haft en større betydning for gruppens succes, end offentligheden har været klar over. Man kan roligt kalde de to kvinder for superstars, ikke alene på skandinavisk plan, men på verdensplan.
Tophistorien handler om Danmarks måske eneste internationale superstar – Margrethe Vestager. Hun er en meget slagkraftig kvinde, som lægger arm med de største økonomiske magtkonstruktioner på kloden. Nu lader vi hende tage kampen op mod Pluto og dermed reelt hele universet. Så må vi se, om hun også kan trække sig sejrrigt ud af den ultimative fight – klodernes kamp. Vi gennemgår Margrethe Vestagers horoskop og sender en lykønskning til hende med det halve århundrede, som hun skarpt rundede i foråret. Hvad siger fremtiden? Margrethe Vestager får, som nævnt i artiklen, besøg af Pluto i 2019-20. Læs om, hvad dette kan medføre – Pluto kommer aldrig forbi uden at efterlade sig mærkbare spor.
Hvad angår emnet sundhed og sygdom bringer vi denne gang en tankevækkende artikel om diabetes og har naturligvis valgt en kvinde som eksempel –
nemlig Julia Roberts.

Alt, hvad der har med Månen at gøre, er af natur særdeles feminint. Vi har tidligere skrevet om Lilith, den sorte Måne. I dette nummer finder du et testskema, så du kan vurdere, i hvor høj grad du er i kontakt med din indre Lilith.

Selv ikke-forbryderstoffet er i dette nummer forbeholdt mandlige misdædere, da vi bringer en historie om den 92 -årige Anna Mae Blessing, der myrdede
sin egen søn.

Og i artiklen om den mandlige digter Michael Strunge oser det langt væk af femininitet – han var i høj grad i kontakt med sin feminine side.
Desværre har vi måttet sige farvel til mange kendte personer i år, heraf flere som vi har portrætteret her i bladet. Jeg kan nævne Jens Okking, Synnøve Søe
og Sille Lundquist. Senest er det Benny Andersen, som jeg havde en skøn korrespondance med omkring artiklen fra 2004.
Den 16. august er ved at udvikle sig til at blive en slags ’dødsdag’ for kunstnere. Den mest berømte af alle, Elvis Presley, døde den 16. august 1977, og i år
døde både Aretha Franklin og Benny Andersen på denne dag. Både Elvis og Aretha var født i Memphis.

Claus Due har skrevet en nekrolog over Aretha Franklin, som var en af mine absolutte favoritter i ungdommen. Hun havde en stemme, der på én gang var menneskelig og guddommelig, og hun spredte en umiskendelig glæde omkring sig. Hun var i kontakt med det guddommelige og bør i den grad æres, også efter sin død. Benny Andersen har velfortjent fået en afskedsartikel her i bladet. Også to astrologer er døde inden for det seneste år. Otto Moltke-Leth, Regulus’ far, døde den 20. juni 2018, og vi har en nekrolog med i dette nummer. Inge Kolding Trier døde den 4. oktober 2017. Vi fik dog  først kendskab til Inges bortgang flere måneder efter, at hun var død.

Til slut vil jeg nævne en kvinde mere, som skulle vise sig at blive særligt betydningsfuld for nærværende magasin. Vi blev i juli måned beriget med en ny praktikant, Cathrine Fjord, som til dette nummer af HOROSKOPET har bidraget med meget godt, både hvad angår nye tiltag og alt det velkendte.
Hun har nidkært læst korrektur, redigeret og været idékvinde af hidtil usete dimensioner. Tak til Cathrine for din indsats!

Velkommen til endnu et spændende nummer af HOROSKOPET.