Magasinet Horoskopet

Køb et abonnement eller enkelte blade af Horoskopet via dette link:

https://astrologi.dk/produkt-kategori/horoskopet/

Priser på annoncering i Horoskopet, link: Annoncer-format og priser.

Se smagsprøve – Link:  smagsprøve 4-2023

Link: Horoskopet forhandlerliste 2023

 Det er ganske overvældende, så meget stof der er at skrive om i denne tid, både politisk, kulturelt og videnskabeligt. Under sidstnævnte område henhører det rumeventyr, som Danmark deltager i for tiden med Andreas Mogensen som rumskibskaptajn.

Det er ikke alene det ydre rum, der er fokus på, men også det indre. Debatten raser om ungdommens mistrivsel. Dermed kommer det indre rum ind i billedet. Disse problemer tilskrives hovedsageligt det tempo, som ungdommen må følge med i for at kunne følge trop med tiden og alle dens krav til at være perfekte samfundsborgere. Dette pres har ungdommen nu lidt under så længe, at problemerne har hobet sig op til betragtelige dimensioner, som vi beskriver i artiklen om Anna Lins tv-serie. Hun er gået forrest med sin særdeles interessante serie om emnet, hvor hun med sine egne udfordringer stiller sig modigt op i forreste række gennem tv-serien, hvor vi følger hendes terapiforløb.

At disse problemer er så massive, skyldes igen de ydre planeter, hvor Pluto er i gang med at skifte tegn, og hvor Neptun snart går i gang med samme proces. Pluto skal gøre sit arbejde færdigt i Stenbukken med at transformere det, der ikke er brug for længere, til noget nyt. Neptun går fra sit eget tegn, Fiskene, hvor der har været fokus på de nævnte lidelser samt sundhedssystemet i sin helhed. Den går snart ind i Vædderen, som ikke er et eftergivende eller blødsødent tegn som Fiskene. Vædderen kræver handling og resultater, så det opgør, vi ser nu, er kun en begyndelse.

Der har i øvrigt været en upåagtet lidelse, som man ikke har taget alvorligt under Neptuns vandring gennem Fiskenes tegn, og man har ikke været opmærksom på virkningen af de spændinger, den gennem en lang årrække har dannet i det nye Danmarkshoroskop. Man har helt overset den kvindesygdom (Fiskene og Neptun er feminine størrelser), der hedder endometriose, som det viser sig, at 130.000 kvinder lider af. Både viden om sygdommen og en sammenhængende indsats har været en total mangelvare, hvilket altså hænger godt sammen astrologisk set, men hvor virkeligheden ikke er fulgt med – igen en følge af Neptuns årelange spændinger. Blot for at nævne en af Neptuns udfordringer.

De ydre planeter har som beskrevet i den nye bog, ’Astrologiens mange facetter’, også med miljø- et og klimaforandringerne at gøre. Vi ser, at det danske havmiljø er i krise. Fiskene er nogle steder helt forsvundet fx i Vejle Fjord. Det er dog sikkert og vist, at Danmark er en af de førende nationer på det grønne område, men hvad angår den tilstundende klimakatastrofe, har indsatsen slet ikke været tilstrækkelig til at nå de klimamål, vi selv har sat.

Alt det stof, der vælter ind, giver luksuriøse udfordringer for Astrologimagasinet Horoskopet. Det er dog ikke muligt at udvide papirudgaven af bladet, da både papirpriser og trykpriser er steget voldsomt. Så papirudgaven vil altså stadig udkomme med 64 sider. Men fra næste nummer arbejder vi på at udvide e-magasinet med alle de sider, vi kan overkomme at skrive. Derfor vil man som abonnent på e-magasinet kunne vente en gratis forøgelse af stofmængden i forhold til papirudgaven, og dette til den samme pris som nu. Vi håber, at der er mange, der vil tage imod dette tilbud og abonnere på e-magasinet.

Vi satser her på bladet på at give flest mulige læ- sere adgang til astrologisk stof, der kan bidrage til at udbrede viden om astrologien.

Et godt eksempel på manglende oplysning om astrologien er den sejlivede myte om det 13. stjernetegn, som ikke findes – og aldrig kommer til det. Læs indslaget om dette på side 40.

Af de nævnte grunde stiftede vi for omkring 10 år siden OBA, der betyder Oplysning til Borgerne om Astrologien. Vi har i dette nummer lagt os i selen for at oplyse om astrologien, og vi kommer fx i Rigets tilstand ind på mange forhold, som kan relateres astrologisk til planeternes stilling i – og TIL – Danmarkshoroskopet. Et eksempel på dette er Neptuns stilling i både landets grundlæggelseshoroskop fra 1849 og i det progressive horoskop for resten af 2023. Neptun står for alt fra vandmiljøet til medicin og doping – allesammen områder, der behandles i Rigets tilstand.

 

Dette var blot enkelte eksempler på artikler i det nye, spændende nummer af Astrologimagasinet Horoskopet.

Opkrævninger for Horoskopet årgang 2024 udsendes i slutningen af oktober. Vi håber meget, du vil fortsætte dit abonnement.

God læselyst

Klik på billedet for smagsprøve af magasinet Horoskopet.

Åbner som pdf i nyt vindue.