Magasinet Horoskopet

Køb et abonnement eller enkelte blade af Horoskopet via dette link:

https://astrologi.dk/produkt-kategori/horoskopet/

Priser på annoncering i Horoskopet, link: Annoncer-format og priser.

Se smagsprøve – Link:  smagsprøve 1-2023

Link: Kopi af Horoskopet_forhandlerliste september 2022

Som I ved, rammer krisen de fleste, desværre også Astrologimagasinet Horoskopet. Men vi slås med åben pande og prøver at få enderne til at mødes. Her et lille rids over situationen, og hvad vi har tænkt os at gøre ved det.

Alle abonnenter på Magasinet Horoskopet har modtaget girokort til fornyelse for det kommende år 2023. Desværre er der en stor del (ca. 30%), der endnu  ikke har fornyet deres abonnement. Det er vi rigtig kede af, for det er den største nedgang i antallet af fornyelser nogensinde. Så har du overset, at dit abonnement skal fornys, eller er girokortet bortkommet, så kontakt os på karl@astrologi.dk, så vi kan få det løst. Vi håber, at I alle stadig vil være med til at støtte op om astrologien, og at vores nye tiltag vil vække interesse.

l Til nye abonnenter tilbyder vi Magasinet Horoskopet til halv pris det første år, som fratrækkes på shoppen, før betalingen aktiveres, det kan du tjekke på din konto. Efter betalingen sender du blot en mail med teksten: Ny abonnent til halv pris.

l Bladet Horoskopet vil i 2023 være på 64 sider. Dvs. at vi pga. af den store nedgang i antallet af abonnenter har besluttet at opgive de ekstra 8 sider, som vi for nogle få år siden udvidede bladet med uden beregning. Det forventes også, at vi i løbet af 2023 opgiver kiosksalget, som er vigende. Vi håber, at vi på denne måde kan rette op på situationen.

l Nyt spændende tiltag: Udgivelse af Astrologisk Årbog 2022/23 – En oplagt gaveide.
Vi har længe ment, at der manglede en Astrologisk Årbog, så det råder vi bod på nu. Årbogen er under udarbejdelse og er en oplagt julegaveidé. Derfor har vi udfærdiget et smukt gavekort, som ved køb fremsendes til udprint, da bogen først udkommer i januar 2023.

Bestil bogen/gavekortet i AstrologiHusets Boghandel på www.astrologi.dk, så sender vi bogen på udgivelsesdagen eller afhent bogen i AstrologiHuset til januar. Vi oplyser udgivelsesdatoen på vores hjemmeside.

Årbogen vil – ud over forudsigelser for det kommende år – være baseret på nye tekster og artikler fra interne og eksterne forfattere samt på ældre artikler fra Magasinet Horoskopet samt fra det gamle blad Galaxen. Der vil også være interessante uddrag/kapitler fra nogle af de bøger, vi har udgivet på de forskellige forlag, som Huset har rummet. Disse indslag er desuden krydret med Light-indslag, året der gik i verden, dem vi sagde farvel til, spændende bog-idéerog meget mere.

Årbogen indledes med et kapitel om astrologiens historie, fra én af de bedste astrologibøger, der nogensinde er udgivet, nemlig ‘Astrologiens ide – fra Babylon til Big Bang’, som kan købes i AstrologiHusets Boghandel.

Nu til præsentation af dette nummer med en masse spændende indhold: Tophistorien har du nok gættet – nemlig den aktuelle tv-succes – Carmen Curlers, som var et af de største danske industrielle eventyr nogensinde.

I artikelserien om Teresa Thanings sjæletyper er vi nået til englesjælen, og som eksempel skriver vi om landstræner Kasper Hjulmand, der er brandaktuel som træner for det danske fodboldlandshold. Landsholdet gjorde desværre ikke en særlig god figur ved VM i Qatar, som er det mest kontroversielle mesterskab nogensinde. Derfor kan selv en englesjæl få sine udfordringer med bl.a. menneskerettigheder, fans, presse, sociale medier mv.

En nye serie om eksistentiel astrologi, skrevet af Lars Steen Larsen, ser dagens lys, og Dr. Occulta har sendt et nyt 12. brev ud af i alt 15. 2. del af Derek Seagriefs ‘Astrologi på Livets Træ’ om astrologi og kabbala bringes.

Benja Frederiksen skriver om Tarotkortet ’Vognen’, og Pluto i Vandbæreren behandles i Udkigsposten af Aase Kærgaard.

Ud over de faste indlæg læs også om uddelingen af Grævlingprisen. Da der kun indkom én artikel indenforgenren ‘dybtborende, opklarende astrologi’, gik prisen uden konkurrence til Astrologimagasinet Horoskopet for artiklen om Scandinavian Star i Horoskopet nr. 2/22. Måske har denne artikel gennemsin kontroversielle analyse af den såkaldte mordbrand medvirket til, at der nu er kommet hul på bylden for gruppen af efterladte, som snart kommer med et sagsanlæg mod Søfartsstyrelsen for manglende kontrol med sikkerheden om bord på skibet.

Glædelig jul og Godt nytår
Redaktionen