Magasinet Horoskopet

Køb et abonnement eller enkelte blade af Horoskopet via dette link:

https://astrologi.dk/produkt-kategori/horoskopet/

Priser på annoncering i Horoskopet, link: Annoncer-format og priser.

Se smagsprøve – Link:  smagsprøve 2-2022

Link: Forhandlerliste af Horoskopet i butikker

2022 er året, hvor vi her på redaktionen kan fejre vores sølvbryllup. Vi kan sige hinanden tak for et eminent og nært samarbejde gennem årene, som har været både interessant, lærerigt, sjovt og til tider også hårdt. Nogle har været med hele vejen igennem, andre har forladt redaktionen undervejs, og andre er kommet til. Jeg takker hermed alle for en brav indsats gennem de 25 år.

En decideret fejring bliver der ikke, men vi hviler ikke på laurbærrene, så vi fejrer de 25 år med et nyt initiativ. Vi har nemlig indstiftet en ny astrologisk pris, som vi kalder for ‘Grævling-prisen’ – ikke at forveksle med den ældre journalistpris med et lignende navn. Prisen vil blive uddelt årligt – eller efter fortjeneste – til den eller de skribenter, som endevender en sag med astrologiske briller på og dermed kaster nyt lys på den eller opstiller en hypotese, som viser, hvordan et problem evt. kunne have været undgået/begrænset – eller måske endda vendt til succes.

Det første mysterium, vi har valgt selv at lægge ud med er mysteriet om branden på Scandinavian Star, som har været genstand for utallige spekulationer i pressen, uden at man er kommet et afgørende skridt nærmere en opklaring. Vi påviser i artiklen, at hverken myndigheder eller presse har kunnet finde et motiv eller andet, der kunne tjene til en opklaring, da de har haft et forkert fokus. Måske har der slet ikke været tale om en ‘mordsag’, men om en gemen sag om penge og grådighed?
Vi håber med dette bidrag at få mere klaring over sagen, så der kan sluttes en form for fred efter 32 år med mytedannelse og gentagne opripninger – ikke mindst for de pårørendes skyld.
Læs om den spændende konklusion i dette nummer af Horoskopet.

Læs også om den kendte danske politiker, Uffe Elbæk, som bruger astrologi, både personligt og professionelt, også i forhold til det parti, han tog initiativet til i 2013, og som var smadret til atomer en kvart Saturn-runde senere. Vi bragte for et par årtier siden to artikler om Uffe og kaospiloterne.

Nu kommer det tredje indslag, som vi bringer i anledning af Uffes farvel til Christiansborg-politik og hans nye mursten af en selvbiografi.

Plutos gennemløb i Stenbukkens tegn er ved at synge på sidste vers. I den anledning bringer vi en artikel i to dele, skrevet af pseudonymet Dr.  Occulta: ‘Hovedsageligt om Pluto og Saturn i Stenbukken’. ‘Søgen efter en ny myte for planeten Jorden’ af Derek Seagrief fortsætter i dette nummer. Artiklen fokuserer på healerplaneten Chiron og dennes forbindelser i horoskopet samt til de myter, der findes om ham.

Udkigsposten af Aase Kjærgaard ser denne gang på planeten Mars både i forhold til virus, som vendepunkt for pandemien og i forhold til Vladimir
Putins angreb på Ukraine.

Benja Frederiksen skriver om Styrken og Solen i sin tarotartikel og sender ‘Esoteriske strøtanker’ iomløb i sin anden artikel.

Rigets tilstand fokuserer på den smeltedigel som både Danmark, Europa og resten af verden befinder sig i lige nu. Vi er i svære overgangstider, og selv om det ikke ser sådan ud i øjeblikket, kan disse svære tider faktisk medføre, at verdenssamfundets opmærksomhed flyttes længere og længere væk fra den fysiske verden og dermed pengene. Det er andre ting – de nære ting – de menneskelige ting, der bliver vigtige! Vi er på vej i en mere åndelig retning, selv om det ikke ser sådan ud lige i øjeblikket – men i overgangstider kan det være svært at gennemskue, hvad der er i vente.

Velkommen til et nyt og spændende nummer af Horoskopet.