Om os

Karl Aage Jensen
Astrolog, indehaver og leder af AstrologiHuset
Professionelt diplom 1983 fra AFA (American Federation of Astrologers).

Jeg har siden 1970´erne arbejdet med mange forskellige astrologiske aktiviteter. Hovedvægten har altid ligget på den udviklingsorienterede horoskoptolkning.

I de senere år er virksomhedsanalyser og firmahoroskoper i stigende grad rykket i fokus. Her handler det mest om timing, økonomi og risikovurdering – fx hvornår man bør oprette/åbne sin nye virksomhed, eller om det går an at udvide nu, eller om det er bedre at vente eller evt. helt droppe projektet.

Erhvervsdelen foregår i firmaet ’Integreret Management’, der arbejder med astrologi som en integreret del af ledelsesstrategi, ansættelsespolitik og økonomisk planlægning. Denne anvendelse af astrologien er et relativt nyt og meget spændende fagområde.

Ud over mit daglige arbejde med astrologiske konsultationer driver jeg ’Forlaget Galaxen’ og har skrevet grundbogen ’Astrologiens Univers’. Forlaget udgiver desuden de populære eventyrbøger for børn – dåbs- og navngivningsbøgerne, hvor barnet bliver hovedperson i et eventyr.

Desuden udgiver forlaget Astrologimagasinet HOROSKOPET, hvor jeg er ansvarshavende redaktør. Jeg holder foredrag om astrologiske emner både i Danmark og i udlandet. Desuden er jeg blogger og stifter af Tænketanken Mikro.

AstrologiHuset åbnede vi på et nøje udvalgt tidspunkt i 1991 med et brag af en åbning, hvor der kom over 300 gæster – flere end det var muligt at rumme.

I huset findes også Astrologisk Museum – verdens første og eneste astrologimuseum. Link: http://www.asmu.dk/

Vi udlejer lokaler til konsultationer, foredrag, kurser og workshops på alle alternative områder. I huset findes andre astrologer og en astrologiskole, Claus Houlbergs ’Astrologisk Akademi ’ http://www.asak.dk.

Huset rummer også en boghandel med daglige kunder samt er dertil hørende webshop med masser af spændende bøger, dvd, cd osv.

Vores eneste ansatte er blæksprutten og krumtappen Inger Hansen. Ud over at være receptionist varetager hun butikken, lokaleudlejningen og meget andet – er i det hele tage husets daglige ansigt udadtil.

AstrologiHuset er Europas største center for astrologi. Det blev stiftet i en periode, hvor interessen for astrologi var den største nogensinde. Derefter indtraf en tilbagegang, men vi kan heldigvis notere os, at interessen igen er stigende på stort set alle planer.

 

Velkommen til AstrologiHuset!