Uge 34 astrologisk set

 

INDHOLD:

Astrologiundervisning i AstrologiHuset

Gratis dagshoroskoper for alle tegn, se www.astrologi.dk

Ugen, der kommer

Valget kommer?

Benny Andersen er gået over

Aretha Franklin er taget til de evige gospelmarker

Populær bryllupsdato: 18.8.18 – er den god?

Italiensk bro styrtet sammen

Ugens humor

Dagshoroskoper for alle tegn på www.astrologi.dk

 

Astrologi i AstrologiHuset

Korrektion og horoskoptydning

10 tirsdage kl. 18,30-21.00
Pris: 2.000,00 kr.

Vi anvender astrologiprogrammet ARGUS, som er let og hurtigt at arbejde med, og så er det særdeles velegnet til korrektion af fødselshoroskoper

Kurset begynder den 4. september kl. 18,30, og den første aften foretager vi en grundig gennemgang og brug af ARGUS, så alle er klædt på til at arbejde med det fremover.
Programmet downloades fra www.electric-ephemeris.dk

Underviser og kursusleder:
John Finding, diplomastrolog fra Skandinavisk Astrologiskole

Nærmere oplysninger: 20 16 14 52 eller e-mail: john@finding.nu

Gratis dagshoroskoper for alle tegn hver dag kl.6.00

Se på www.astrologi hvor dag fra kl. 6.00 præcis. Her er der daglige horoskoper ganske gratis for alle tegn.

 

Ugen, der kommer – nu dages det

Så kører Merkur så småt i den rigtige retning igen, det var godt nok også en hård omgang, må jeg sige. Den skal lige bruge ugen til hovedsageligt at være stationær, det vil sige (næsten) stillestående. Vi kom sidste søndag med nogle eksempler på hændelser, der var sket under den retrograde Merkur denne gang. Men der var mange flere, der kunne være taget med, ikke mindst på trafiksiden – ikke mindst flytrafikken, hvor den endelige rapport om MH370-ulykken i Det Indiske Ocean skuffede de pårørende, idet den slet ikke kunne komme med en konklusion, der førte til en opklaring af mysteriet om det fly, der var totalt forsvundet i meget lang tid, og hvor kun nogle vragrester efterhånden er drevet i land på Madagascar.

Der var også en overskrift i Politiken om, at Mussolini stadig spøger i italiensk politik. Når Merkur går baglæns, går den mod fortiden. Og de studerendes boligsituation blev også sat i relief. Mange fik brev om at de var blevet optaget på deres ønskestudium, men mange fik desværre den modsatte besked. Den første gruppe oplevede mere end nogensinde, hvor svært det er at få en bolig, så samtidig med et ’tillykke med optagelsen’, fik de reelt en underforstået besked, som kunne lyde: Du får en bolig om et par år, hvis du er heldig. Vi skal lige have nogle til at springe fra deres studium først…

Men nu går Merkur heldigvis i den rigtige retning igen i nogen tid. Og som denne uge skrider frem, bliver stortrigonen mellem Solen, Saturn og Uranus mere og mere eksakt, og det kulminerer lørdag, som er ugens mest harmoniske dag – en spændende weekend i det hele taget.

Lørdag er Solen i eksakt harmoni med Uranus og øger frihedstrangen og ønsket om at være original og helt sin egen. Mange vil være nytænkende og opfindsomme i denne uge, specielt i weekenden.

Søndag er der hele to interaspekter mellem planeter. Solen står flot til Saturn og øger roen og ansvarligheden. Det er straks noget helt andet med Venus-spændingen til Pluto, som kan bringe disharmoni ind i økonomien og/eller i kærligheden.

 

MANDAG

Der er ingen eksakte aspekter i dag.

 

TIRSDAG

Kl. 6.00 går Månen ind i Stenbukken og giver os et par dage med behov for ansvarlighed, tålmodighed, langsomhed og disciplin, blot for at nævne nogle af de mange vigtige egenskaber, som Saturn symboliserer.

Midt på dagen står Månen på Saturn og udløser dennes harmoni med Uranus, så man kan sige, at den stortrigon, der kommer senere på ugen, på nydeligste vis skydes i gang i dag, hvor mange kan begynde at mærke dens harmoniske indflydelse, der stiger i ugens løb.

 

ONSDAG

Midt på dagen står Månen i spænding til Venus og giver lidt skår i hygge og harmonien. Men det opvejes mere end rigeligt af de harmonier, der følger lige efter, nemlig dem til Jupiter og Neptun, som får mange til at føle sig glade og heldige i livet.

Det er straks noget andet om aftenen, hvor Månen står på Pluto og gør mange til grublere. Men det øger også passionen, som mange vil vide at dyrke på bedste vis. Månen udløser udelukkende harmonier, så mange dybe gode samtaler står for døren, hvor man kan få løst ting, man ellers ikke kunne.

 

TORSDAG

Kl. 6.09 går Solen ind i Jomfruen og giver en måned med sans for nuancer og detaljer samt alle de daglige gøremål. Sidst på eftermiddagen står Månen på Mars, og så kan nogle gå i udbrud rent temperamentsmæssigt – følelserne kan komme i kog, så det fløjter, men for det meste er det på den gode måde. Men for en sikkerheds skyld, så prøv at undgå udbrud under opsejling og gå i en bue uden om.

Kl. 18.56 går Månen ind i Vandbæreren og giver et par dage med kollektivt behov for frihed, uafhængighed og originalitet.

 

FREDAG

Kun et enkelt aspekt sent på aftenen: Månen er i spænding til Merkur og gør kommunikation og forståelse lidt vanskeligere.

 

LØRDAG

Fra morgenstunden er Månen i harmoni til Venus og gør starten på dagen behagelig og harmonisk- og også ret hyggelig. Se også indledningen.

 

SØNDAG

Der er virkelig mange energier i gang i dag, se også indledningen. Kl. 7.32 går Månen ind i Fiskene og giver et par dage med stor følsomhed, intuition, drømme og fantasi.  Midt på dagen står Månen harmonisk til Uranus og Saturn og fokuserer på både det nye og det gamle/fortidige.  Kl. 13.56 er der eksakt fuldmåne, og det giver et svingende følelsesliv, der kan bølge frem og tilbage og skabe disharmoni mellem følelser og fornuft.

 

Solraketten ’udskudt’ – nu sker der noget!

Det er endnu et tegn på den retrograde Merkur! Den 11. august 2018 kl. 10.28 skulle en raket have været opsendt fra Cape Canaveral mod Solen. AC stod på Venus, som er i spænding til både Saturn (tid, forsinkelse), og den retrograde Merkur stod i konjunktion med Solen og Månen som alle var i spænding til Jupiter (lange rejser). Desuden var Mars i spænding til Uranus (teknik). Derfor var det godt, at opsendelsen blev ’udskudt’ til dagen efter, selv om det ville have været endnu bedre at vente nogle flere dage, så Merkur i det mindste kom væk fra sin baglæns bevægelse, som aldrig gavner den slags store begivenheder. Men det var trods alt en del bedre at udskyde opsendelsen til dagen efter. Her danner Månen i stedet stortrigon med Uranus og Saturn, og både Solen, Venus og Mars er kommet længere væk fra deres spændinger, selv om de stadig er aktive. Mars er i øvrigt også retrograd, så der er da heldigt, at det ikke er der, raketten skal sendes ud til…for slet ikke at tale om Solen. Hvis denne havde været retrograd, ville hele solsystemet være braset sammen!

Vi håber det bedste, men vi må nok se i øjnene, at der er noget, der ikke vil gå helt som planlagt med den fantastiske raket. Jeg glæder mig virkelig til at følge dens rute, der kommer meget tæt på Solen for at afkode Solens korona, som man mangler meget viden om. Så nu er der sendt en raket ’viden om’ for at få mere viden (Merkur). Men man vil med den retrograde Merkur stadig mangle meget viden om den gådefulde sol, hvor temperaturen er omkring 6.000 grader på overfladen, men ca. en million grader i koronaen. Den kæmpe forskel er et stort mysterium i sig selv. Alene det, at det burde forholde sig lige omvendt, håber vi nu at blive klogere på. Jeg er sikker på, at man på et tidspunkt finder den naturvidenskabelige forklaring, som dog altid er utilstrækkelig, da den kun omhandler den fysiske verden. Man bliver nødt til at dykke ned i den åndelige verden for at finde den fulde forklaring på de kontroversielle forhold på den fjerne stjerne.

Det ’omvendte forhold’ hvad temperatur angår er helt sikkert et vink til os om, at sjælen er vigtigere en kroppen – på mennesker også. Ikke kun på Solen.

Det er virkelig spændende nu – og VIRKELIG videnskab, som også indeholder videnskaben om det ’skjulte’. Nu kan det ikke ’udskydes’ længere!

PS: Har du det eksakte opsendelsestidspunkt, hører jeg gerne fra dig.

 

 

Kommer valget?

Ifølge Lars Løkke Rasmussen bliver der ikke valg i 2018, og MÅSKE får han ret. I hvert fald er det jo ham, der skal trykke på knappen – og han kender sandsynligvis ikke selv datoen endnu, men holder konstant et vågent øje med situationen. Og det kan sagtens nå at blive i år på trods af udtalelser om det modsatte. Men hvad Løkkes pointe angår, så kan det være bekvemt, at der er tid til klimaarbejde, finanslov osv., samt at der kan komme yderligere splittelse i rød blok, selv om det nok er slut for denne omgang, for nu begynder valgtrommerne virkelig at rulle.

Her på siderne holder vi fast i, at det i hvert fald kommer valg i en kold måned, derfor skød vi på november eller december 2018. Men vi må naturligvis medgive, at januar også kan være kold.

Men Løkke har sandsynligvis ret i, at valget ikke kommer allerede i det tidligere efterår, som det har været fremme.

 

Et ualmindeligt almindeligt menneske er gået bort

Digteren, pianisten og ordjongløren Benny Andersen er gået over den 16. august 2018. Landet mistede derved vores største digter. Hvad siger horoskopet om den danske nationalskjald, som optræder hyppigere i Højskolesangbogen end både H.C. Andersen og Kim Larsen?

Af Karl Aage Jensen

HOROSKOPET bragte Benny Andersens horoskop i anledning af hans 75-års fødselsdag i 2004. Her havde jeg den glæde og ære at korrespondere med Benny Andersen, og jeg fik hans fuldmagt til at skaffe hans fødselstid på Landsarkivet. Jeg havde på forhånd tænkt, at når han var Skorpion, kunne han næsten ikke have anden Ascendant (AC) end Vægten. Det viste sig, at han ikke alene havde Vægten på AC, men Vægtens planet, Venus, står ikke langt fra AC. Vægten kom også frem i Benny Andersens flydende, elegante og charmerende skrift.

 

Modsætningerne

Benny Andersen var ganske almindelig – og ganske modsætningsfuld, uden at være decideret kontroversiel. Graver man alligevel lidt i det med det kontroversielle, kunne der måske ligge et snert af dette i hans elegante protester mod det danske snæversyn over for indvandrere. Det kommer til smukt udtryk i digtet ’Verdensborger i Danmark’:

…Og sproget jeg synger og taler

er vævet sammen af ord fra hele verden

ikke bare fra tysk engelsk og fransk

Næ, hør mit grønlandske:

Anorak – kajak – tupilak

Tyrkisk: yoghurt- kiosk

Finsk: sauna

Arabisk: almanak – kaffe

Kinesisk: te

Mexikansk: tomat

Australsk: boomerang – kænguru

Sydafrikansk: apartheid…

Ord fra hele den kværnende klode

Mødes i min mageløse mund

Og for hver gang jeg udtaler dem

Lyder de mere og mere som danske

 

Benny Andersen er født 7. november 1929 kl. 5.30 i Vangede – korrigeret til kl. 5.42

 

Det sidste ord

Benny Andersen døde den 16. august 2018 i Sorgenfri. Da var AC i sin progression nået hen til Saturn. Solen er i spænding til sig selv og i harmoni med Jupiter (lange rejser). Merkur er i spænding til Venus og Venus til Solen

Hvad angår transitter er Pluto nu nået frem til en konjunktion med Månen og udløser derved dennes spænding til Pluto (død) og Venus (værdier). Man må i sandhed sige, at Benny Andersen har giver sit folk uerstattelige værdier.

  • Tak for alt, Benny, æret være dit minde

Aretha Franklin, soulmusikkens dronning, er død

 

Aretha Franklin var ’Queen of Soul’, og hun er blevet kaldt borgerrettighedsbevægelsens stemme. Hun afgik ved døden i en alder af 76 år. Hendes stemme er blevet kaldt en naturkraft, og med Skorpionen opstigende var hun kompromisløs i sine holdninger.

 

Af Claus Due

 

Aretha blev født i Memphis, Tennessee, den 25. marts 1942, kl. 22.30. Hun var datter af baptistpræsten C.L. Franklin og gospelsangerinden Barbara Siggers, der døde da Aretha var 10 år gammel, efter at have forladt familien pga. mandens utroskab. Aretha lærte sin metier i farens gospelband, The Gospel Caravan. Her lærte hun bl.a. Mahalia Jackson at kende, og hun var en af dem, som inspirerede Aretha, da hun som 18-årig også begyndte at synge rythm & blues.

 

Aretha var perfektionist. Hun kunne sine ting, når en plade skulle indspilles, og det gjorde hun oftest på en enkelt session. Hun støttede borgerrettighedsforkæmperen Martin Luther King og sang ved hans begravelse. I 1970 kautionerede hun for Angela Davis, da denne blev anholdt. ’Jeg er ikke kommunist’, forklarede Aretha, ’men Angela skal frikendes, hvis der er retfærdighed til. Jeg har pengene, og dem vil jeg bruge til at hjælpe mit folk’.

 

Arethas fortolkning af Otis Reddings ’Respect’ blev ydermere en næsten feministisk hymne i ’60-erne. Aretha understregede dog, at alle har krav på respekt, sorte og hvide, kvinder og mænd, børn og voksne. Hun fik sin første søn allerede som 12-årig og var særdeles opmærksom på kvindekampen, men mente, at kampen mod undertrykkelse var universel.

 

Mars var Arethas styrende planet (AC/Skorpion), og med Mars i konjunktion med den retfærdighedskrævende og åndeligt funderede planet Jupiter i kommunikationstegnet Tvillingerne lod hun aldrig andre være i tvivl om sit politiske og religiøse ståsted.

 

Hendes enorme talent som sangerinde gav hende en platform, som hun forvaltede med stor integritet. Mars/Jupiter er i kvadrat til Merkur, så hun gik frygtløst ind i kampen (kvadratet). Merkur/Jupiter er ydermere i gensidig reception, så det er en kamp hun har haft succes med.

 

Data: 25. marts 1942, kl. 22.30. Memphis.

 

!8.8.18 – populær bryllupsdato

Mange blev gift i går på lutter 1- og 8-taller. Dagen var også ret god, bortset fra en retrograd Merkur og en spænding fra Mars til Uranus. Det er specielt dem, der bliver gift kl. 16.00, som får glæde af de fine aspekter.

 

Italiensk bro kollapset

En motorvejsbro i Genova i Italien kollapsede den 14. august kl. 11.30. Broer er Merkur/Saturn, og den spænder Jupiter op, og Mars Spænder Uranus (pludselige hændelser) op. Men der er to aspekter, der er mindst lige så væsentlige, nemlig Måne/Venus-konjunktionen, der er i spænding til Saturn og antyder en konstruktionsfejl eller -mangel – eller at broen har været udsat for byggesjusk dengang i 1967, da den blev bygget færdig. Desuden er AC i spænding til dødsplaneten Pluto som står i 3. hus i opposition til MC. Der er altså tale om det nok mest risikable tidspunkt i dagtimerne, hvor Pluto er maksimalt spændt op. Indtil nu har man fundet 41 døde i murbrokkerne, men desværre må vi forvente, at der findes flere døde under de enorme mængder af brokker.

 

Ugens humor

Denne ugens humor stammer fra Politiken den 17. august, nærmere betegnet ATS, og den handler om det alternative og bringer et nyt pust ind i den ellers så kedelige politiske journalistik og den er virkelig morsom. Uffe Elbæk svarer på et spørgsmål, hvad han synes om, at Pernille Skipper nu også har meldt sig som statsministerkandidat:

’Jeg synes, det er meget useriøst, og jeg levner hende ikke mange chancer. Jeg har spurgt såvel vores ordfører inden for clairvoyance som vores partinumerolog, og ingen af dem ser noget tegn på, at Pernille Skipper kan blive statsminister. I hvert fald ikke medmindre hun ændrer sit navn til Peerniiiiiiiilleee Skibbrrrrre’.

Samme dag er der endnu et indslag, der giver mindelser om numerologi. Det bringes under overskriften ’Nyt fra hoffet’:

’Kongehuset oplyser, at der snarest vil blive installeret et nummersystem på Amalienborg til brug for alle de politikere, der ønsker at foreslå sig selv som statsministre under den kommende dronningerunde’.

 

Gratis dagshoroskoper for alle tegn

Du finder disse på www.astrologi.dk – klik på Dagshoroskoper

De lægges på hver dag kl. 6.00.

 

 

 

.