Magasinet Horoskopet

Køb et abonnement eller enkelte blade af Horoskopet via dette link:

https://astrologi.dk/produkt-kategori/horoskopet/

Priser på annoncering i Horoskopet, link: Annoncer-format og priser.

Se smagsprøve – Link:  Smagsprøve Horoskopet nr. 2-2024-1b

Link: Horoskopet-forhandlerliste-2023-1 red

Dette nummer af bladet har et umiskendeligt royalt præg, som kan lede tankerne hen på, at man måske kunne give vores magasin en undertitel: ’Danmarks royale magasin’. Ud over tronskiftet og alt, hvad deraf følger, starter vi i næste nummer en serie om danske konger og dronninger.

 

Vi begynder med Christian 2., og det er ikke tilfældigt. Christian 2. var født i Nyborg, som dengang var landets hovedstad, og han er i dette for- år superaktuel med en udstilling på Østfyns Museer i Nyborg. Her har Astrologisk Museum har været behjælpelig med information og materialer i form af bøger om renæssancens astrologi samt tydning af Christian 2.’s horoskop i datidens terminologi – så godt det nu var muligt. I den anledning bad vi Lars Steen Larsen om assistance, da han ved en masse om datidens astrologi.

 

Udover vores assistance med information og materialer til Østfyns  Museer i Nyborg, har vi også leveret knowhow og materiale til forestillingen “Hamlets stjerne“ på Kronborg, og Ove von Spaeths 3 bøger om hhv. Shakespeare og Tycho Brahe er udstillet deroppe og kan købes i AstrologiHusets shop. Læs artiklen om og anmeldelsen af forestillingen i dette blad.

 

Dronningen tog i sin nytårstale fusen på nationen ved at meddele, at hun ville abdicere, og at det ville ske på 52-års dagen for hendes tiltrædelse som regent, den 14. januar 2024. Det blev en dag, som de færreste vil glemme. Fejringen skete på en solskinsdag midt i vinteren, og pressen fra mange lande var mødt op. Nationen stod på den anden ende.

 

Hermed tog dronningen på en måde også fusen på den astrologiske verden, som dog havde luret situationen af, sådan forstået, at der var tydelige tegn i sol og måne på en pensionering på et tidspunkt i den periode, vi er inde i nu. Men da dronningen i klare vendinger – og i flere omgange – havde ladet forstå, at hun ville blive siddende, til hun faldt af pinden – ja, så regnede vi med dét. Man har trods alt en vis fri vilje.

 

Læs også i Rigets tilstand om kaosplaneten Neptuns – en feminin planet – indflydelse på forholdene i landet, hvor det feminine aspekt er i fokus. Dels er kvinder stadig i markant undertal, hvad angår antallet af lederposten i erhvervslivet, herunder i selskabernes bestyrelser. Desuden er der nu anlagt en ny sag, hvor 143 grønlandske kvinder har anlagt sag mod den danske stat for uretmæssigt at være blevet påtvunget opsætning af spiraler som prævention uden deres accept. Statsministeren er under stadig overvågning for signaler, der viser, om hun stadig går efter en udenlandsk topstilling, hvad hun astrologisk set gør. Vi har også mistet en partileder, som var den første danske partileder, som var erklæret homoseksuel. Han var i god kontakt med sin feminine side. Læs nekrologen på side 45.

 

Vi bringer også en artikel om årsagerne – samt et bud på en løsning – til den krise, vi er i på verdensplan med krig i Ukraine og i Mellemøsten – og med udsigt til et snarligt opgør om Taiwan. Og så der er jo den lurende valgsejr til Trump i USA, som i så fald vil virke destabiliserende på verdenssituationen.

 

Vi gør opmærksom på vigtigheden af at bringe åndeligheden mere på banen for at bringe balance på kloden, som er præget af en markant ubalance mellem det maskuline (udadrettede) og den feminine (indadrettede) energi. Verden har i århundreder været præget af det maskuline, hvilket har medført krige og ufred. Nu er det på høje tid at bringe den feminine energi på banen. Det er her afgørende, at vi finder freden inde i os selv, ellers er det umuligt at fremme åndeligheden afgørende. Det vigtigste er, at vi hver især påtager os ansvaret for at bringe os selv i kontakt med vores usynlige genpart, sjælen. Det har de fleste ikke tid til i vores fortravlede verden med fokus på den mindst væsentlige del af os selv – den fysiske/materielle verden.

 

Desuden bringer vi i dette nummer 3. del af Astrologi for lykke og depression af Derek Seagrief, Udkigspost af Aase Kærgaard, Tarot og Esoteriske strøtanker af Benja Frederiksen, Eksistentiel astrologi af Lars Steen Larsen samt Daglige horoskoper af John Finding og Kvartalshoroskoper af Lykke Larsen. Der er også kommet et nyt brev fra Dr. Occulta om Plutos indgang i Vandbæreren.

 

Rigtig god læselyst.

Klik på billedet for smagsprøve af magasinet Horoskopet.

Åbner som pdf i nyt vindue.

Smagsprøve Horoskopet nr. 2-2024-1b