Magasinet Horoskopet

Det nyeste blad nr. 4.2017 er på gaden, se en smagsprøve:

Link på  smagsprøve: 4-2017smagsprøve

Køb bladet: 

https://astrologi.dk/produkt-kategori/horoskopet/

Det nye nummer af HOROSKOPET – NYT KONCEPT

Det bedste nummer nogensinde

Astrologimagasinet HOROSKOPET har fået nyt layout og indhold – og vil få yderligere ændringer over de næste par numre. Vi har bl.a. indført en hel sektion på 16 sider, der befinder sig i midten og er lige til at tage ud og lægge på natbordet. Sektionen går under navnet AstroLight. Den indeholder dag-til-dag-horoskoperne af John Finding, aktivitetsliste, kvartalshoroskoperne af Lykke Larsen, sundhed samt artikler om kendte og kongehuset.

Målet er – ud over nyt layout med mere luft og større skrift – at gøre bladet mere læsevenligt. Det vil sige, at vi stræber efter, at bladet kan læses af alle, både fagfolk og lægfolk, og at enkelte artikler bliver bearbejdet mere i den retning. Enkelte decideret faglige artikler bliver mærket med tydelige stjerner (3 stjerner), der fortæller, at nu kommer der en decideret faglig artikel. Men der bliver kun tale om ganske få på årsbasis.

Fornyelserne består i, at Rigets tilstand får følge af en international sektion, vi kalder for Rigernes tilstand om fx EU, USA og Nordkorea – kort sagt: verdens brændpunkter.

I dette nyeste nummer finder du – den meget roste – sidste del af serien om Pluto, som i øvrigt på lærerig vis gennemsyrer hele bladet. Pluto er den mindste planet, men med den største virkning.

Vi bringer en artikel om bogen ”Den lille prins”, eventyret for både børn og voksne, og du kan læse om forfatterens liv og horoskop. Exupéry – forfatteren – blev skudt ned af tyskerne under krigen i 1944, og hans fly blev først fundet præcis 60 år senere.

Elvis Presleys horoskop gennemgås med fokus på storhed og fald – og Plutos indflydelse på dette.

Astrologisk Detektivbureau bringer via Claus Due en artikel om mordet på Emilie Meng. Claus har begået flere andre artikler, hvor han bl.a. stiller spørgsmålet, om planeterne kan skabe mordere.

Aase Kærgaard har skrevet en artikel om Venus – Jordens søster, og der er en længere artikel om kropsudsmykninger astrologisk set, med eksempler som Mascha Vang og Sanne Salomonsen. Artiklen bærer overskriften: Den perfekte krop.

Vil du se smagsprøverne på det nye nummer, er linket her:

https://astrologi.dk/wp-content/uploads/2016/10/4-2017smagspr%C3%B8ve-5.pdf

 

Ønsker du at bestille det nyeste nummer eller et årsabonnement, kan du gøre det her:

https://astrologi.dk/produkt-kategori/horoskopet/