Magasinet Horoskopet

Priser på annoncering i Horoskopet, link: Annoncer-format og priser 2018

Det nyeste blad nr. 1.2018 er på gaden, se en smagsprøve:

Link: Smagsprøve Horoskopet nr. 2.2018

Ønsker du at bestille det nyeste nummer eller et årsabonnement, kan du gøre det her:

https://astrologi.dk/produkt-kategori/horoskopet/

Forhandlerliste Horoskopet 2018

HOROSKOPET nr. 2/18

Nyt koncept i HOROSKOPET

Vi har gennem længere tid ændret gradvist på HOROSKOPETS indhold og udseende. Vi er ikke helt i mål endnu, men vi er godt på vej. Ændringerne er sket på flere områder. Måske har du lagt mærke til, at vi har ændret layoutet, så der er kommet mere luft på siderne og en lidt større skrift. Horoskoptegninger er også blevet markant større, og vi tilstræber at sætte planeternes og aksernes aktuelle positioner manuelt ind på horoskoptegningerne. Det skæmmer måske lidt, men til gengæld bliver mange glade for dette tiltag, da det øger overskueligheden markant. Et andet væsentligt tiltag er, at vi nu kører med to spalter på siderne i stedet for tre. Vi håber, at dette falder i læsernes smag.

Vi har også indført et helt nyt begreb, nemlig et hyposkop, som er et horoskop med et hypotetisk fødselstidspunkt. Dog er horoskopet tjekket efter på begivenheder, og på om fødselshoroskopet passer med den faktuelle personlighed bag horoskopet. Når det arbejde er gjort, er der en mulighed for, at horoskopet passer med virkeligheden, men der er ingen garanti for, at det stemmer  overens med det faktuelle fødselstidspunkt. Så hver gang du ser betegnelsen ”hyposkop”, skal du være klar over, at der er tale om et spekulativt horoskop.

Vi fortsætter med de populære krimisider, hvor Claus Due boltrer sig med dels historiske kriminalgåder og dels med mere aktuelle. Han fortsætter dermed det arbejde, som blev grundlagt under navnet Astrologisk Detektivbureau. Kært barn har mange navne, og internt har vi gennem tiden kaldt detektivbureauet for både Ekstrapol, Intrapol og Astropol. Det er ikke et almindeligt detektivbureau, da vi jo kun bruger horoskopet som redskab, vi lister ikke rundt på gader og stræder iført overfrakke, hat og forstørrelsesglas, det lader vi Sherlock Holmes om. I dette nummer ser Claus bl.a. nærmere på dansk kriminalhistories eneste seriemorder, Dagmar Overbye, som i forrige århundrede angiveligt myrdede mindst ni børn. Det vil sige, det var dem, hun blev dømt for at have myrdet. Men man regner med, at der nok har været flere.

Danmark må være det eneste land på kloden, som kun har én seriemorder, og som vel at mærke er kvinde. Man kan derfor tale om total kvindedominans på området for seriemord, hvor Amagermanden ikke engang kan være med ifølge den kriminalhistoriske definition på en seriemorder, da han ”kun” er dømt for to mord. I øvrigt skal alle mordene, hvis man skal kunne kalde morderen for seriemorder, være udført efter den samme hovedopskrift. Den definition passer perfekt på Dagmar Overbyes ni børnemord.

Vi vil gerne opfylde mange læseres ønske om flere horoskoper og tolkninger, og vi vil gerne leve op til vores navn “Astrologimagasinet HOROSKOPET”, så derfor sker der nu et markant løft på dette område allerede i nærværende nummer. Vi bringer fremover en særlig afdeling kaldet ”Det runde hjørne”, hvor vi kort analyserer horoskoper på mennesker, der fylder rundt eller på anden måde jubilerer.

Vi håber med disse tiltag at opfylde mange læseres behov. Selv er vi glade for ændringerne og håber, at de vil bringe større interesse for bladet og for astrologien i Danmark.

Velkommen til endnu et spændende nummer af HOROSKOPET. Alle ønskes en god påske og et udviklende forår – og i det hele taget et godt astrologisk nytår. Den 20. marts (forårsjævndøgn) er det nemlig astrologisk nytår, som jo er lige så væsentligt som det, der fejres ifølge kalenderen.