Magasinet Horoskopet

Køb et abonnement eller enkelte blade af Horoskopet via dette link:

https://astrologi.dk/produkt-kategori/horoskopet/

Priser på annoncering i Horoskopet, link: Annoncer-format og priser.

Se smagsprøve – Link:  smagsprøve 1-2024

Link: Horoskopet-forhandlerliste-2023-1 red

På tærsklen ved Plutos overgang til Vandbærerens tegn er Pluto faktisk omdrejningspunktet i mange af artiklerne denne gang, uden at vi reelt har søgt at skrive eller indhente artikler med den vinkel. Men Pluto viser mange af sine ansigter, det være sig som forandringer, storkapital, depression, angst, overgreb, død og meget mere. Dr. Occulta arbejder også med Pluto, Lars Steen Larsen ligeså, og selv hos Disney har Pluto (planeten, ikke hunden) varslet forandringer varslet forandringer i de senere år omkring racistiske udtryk hos deres figurer og de kulturer, der beskrives.

Det er ikke småting, der har været at skrive om på det seneste – herunder to markante krigssituationer. Desuden kan vi vente flere konflikter landene imellem, herunder internt i EU.

Vi befinder os i den indledende fase af 3. verdenskrig, og den afgørende årsag til dette er klodens overbefolkning, som vi har bragt flere indslag om. Overbefolkningen fører til klimakrise og miljømæssige udfordringer. Astrologisk er det bl.a. Pluto, der er på spil, og den har følgeskab af en spænding til Måneknudeaksen. Læs meget mere om dette i ’Rigets tilstand’.

Her kommer vi også ind på Plutos ekstremer, herunder Novos himmelstormende succes, som har indflydelse på nationaløkonomien, hvilket vi også har uddybet og tolket på i artiklen med Novos horoskop.

Hos Prins Christian er der også forandringer. Han er blevet myndig – og er nu gjort klar til at kunne træ- de ind som rigsforstander. Omkring prins Christian, så efterlyser vi stadig en eller flere tidstvillinger. Så er du – eller kender du én, der er født den 15. oktober 2005, så skriv til karl@astrologi.dk – og vi vil blive glade, hvis du også er født omkring kl. 02.00, men det er ikke et krav. Er du interesseret i at finde din tidstvilling så send dine data til karl@astrologi.dk, så hører du, hvis der er et match. Du kan også taste din fødselsdag ind i Tidstvillingegruppen’Connecting Astro Twins’ på Facebook. Så kan du søge, om der er andre, der er født samtidig med dig. Det er meget spændende at forske i astrologisk. Gruppen er dansk trods det engelske navn.

Tarot af Benja Frederiksen og Udkigsposten af Aase Kærgaard udgår denne gang, da begge skribenter har været optaget til anden side, men de vender begge tilbage i næste nummer.

Vi har i stedet været så heldige, at Claus Due har leveret en portrætartikel om superstjernen Taylor Swift, og vi bringer også 2. del af Derek Seagriefs artikel om Astrologi for lykke og depression.

Samtidig byder vi velkommen til en helt ny skribent, Karina Lindemose, som har lavet astrologisk slægtsforskning i sin egen familie, og det er der kommet en virkelig interessant og lærerig artikel ud af.

I dette nummer kommer selvfølgelig også vores faste rubrikker: Daglige aspekter af John Finding samt Årshoroskoperne og Kvartalshoroskoperne af Lykke Larsen. Desuden lidt om Kærlighed, Lightsider, Anmeldelser mm.

For de tilbudslystne holder vi ‘Bright december‘ – Astroshoppens kæmpestore juleudsalg med kæmpestore rabatter.

I de næste numre i 2024 vil vi bringe stof om andre sider af Pluto, herunder kvantevidenskab. Pluto står for ekstremer, dermed også ’fra det  mindste til det største’. Til ’det mindste’ hører atomernes (Plutonium) og kvanternes verdener. Nobelprisen i Fysik 2023 gik til tre kvanteforskere. Og vi kan vente, at kvanteteknologi bliver skelsættende for fremtiden, hvor man vil have computere, der er ubegribeligt hurtige samt indenfor krigsførelse, som desværre er alt for aktuel. Nato har i slutningen af 2023 åbnet et nyt center i København – Center for Quantum Technologies.

Vi kommer også til at bringe indslag fra en tænketank, der er blevet genoplivet med nyt navn – fra det mindste til det største. Før hed den Mikro, nu kommer den til at hedde Makro. Den vil bl.a. beskæftige sig med de nævnte emner i fremtidige numre af Horoskopet.

I næste nummer vil du også finde en artikel om kunstneren Pia Mariah, der har skabt værkerne med de 12 tegn, som vi har brugt i forbindelse med årshoroskoperne og kvartalshoroskoperne i dette nummer.

NB! Se annoncen på side 63. I AstrologiHusets boghandel er vi gået JULEAMOK og holder ‘Bright December’. Vi giver 10-30% rabat på langt de fleste varer i shoppen. Så kom og gå juleamok hos os i butikken og i webshoppen – https://astrologi.dk/shop/

Redaktionen ønsker en glædelig jul – et godt nytår – og god læselyst!

Karl Aage Jensen 

Klik på billedet for smagsprøve af magasinet Horoskopet.

Åbner som pdf i nyt vindue.