Magasinet Horoskopet

Det nyeste blad nr. 2.2017 er på gaden, se en smagsprøve:

Link:  smagsprøve 2 2017

Køb bladet:

http://astrologi.dk/produkt-kategori/horoskopet/

Se butikker, hvor astrologimagasinet kan købes:

forhandlerliste-horoskopet-nr4

Det nye nummer af HOROSKOPET på gaden – Nye initiativer

  • Om Neptun, medicinsk cannabis, Holland, Frankrig, Tyskland, Signe Molde, Beyoncé, Trump, Obamafamiliens fremtid og ny forskning i Tycho Brahe og hans astrologi.

Vi arbejder hele tiden på at forbedre Astrologimagasinet HOROSKOPET, og i den proces lytter vi meget til vores læsere. Den seneste bølge af forslag gik hovedsageligt på et ønske om mere let fordøjeligt stof og mere om aktualitet inden for politik, økonomi, arbejdsmarkedet, både herhjemme og i verden. Hvad er det der sker i denne brydningstid?

Dette har vi forsøgt at efterkomme, og vi har produceret et nummer med Neptun som gennemgående tema – næste gang er det Plutos tur. Vi har bedt læserne beskrive de perioder i deres liv, hvor Neptun var i spænding en til planet eller en akse i deres fødselshoroskop. Og selv om der ER tale om spændinger, ville jeg alligevel have forventet, at der vil komme respons fra nogle, som havde oplevet en positiv eller harmonisk periode i deres liv i Neptuns spændingsperioder. Men den kom ikke en eneste af den art. Alle var meget problematiske og udfordrende perioder, hvilket for en dels vedkommen endda var på spil – og i hvert fald var livsKVALITETEN i alle højeste grad udfordret.

Derfor efterlyser jeg hermed igen respons fra dig, som har oplevet en positiv periode, da Neptun var i spænding. Jeg går straks i gang med at udarbejde et skema, så du kan se de fødselsdatoer, hvor Neptun spænder i Sol op. Hvis du selv ved, hvornår den har spændt andre planeter eller akser op, så skriv gerne dine data og en beskrivelse af den pågældende periode til karl@astrologi.dk

Vi kommer i artiklen ind på, hvad Neptun står for, og hvordan den påvirker os. Selv om vi har taget meget stof med, så manglede der alligevel plads til alt. Derfor kommer der et par Neptun-sider mere i næste nummer. Skriv gerne, hvad du evt. har savnet i det nyeste nummer, som kan bestilles på www.astrologi.dk – og klik på shoppen. Det fås både som e-magasin til 59 kr. og i papirudgave.

Der er også meget mere humor med i bladet nu, både astrologisk humor og den mere jordnære. Vi bruger et astrologisk portræt af Signe Molde, som lige har modtaget hele to priser for sin måde at være tv-vært på. Den ene af priserne fik hun for sin humor. Hun er også Neptun-ramt i denne tid, men det ser ud til, at hun tackler kaosplaneten på den helt rigtige måde, i hvert fald indtil videre. Hun er født den 2. juni, så hun har glæde af Neptun i nogen tid endnu. Vi kommer i artiken ind på, at hun valgte sit job allerede, inden hun blev født. Her bruger vi det, jeg har døbt ”embryologisk astrologi” – altså astrologen med fokus på fosterstadiet.

Claus Due har lavet en fantastisk godt astrologisk portræt af sangerinden Beyoncé, som også er Neptun-ramt, da hun er født den 4. september. Hun er netop blevet beskyldt for plagiat – altså ulovlig kopiering af en andens musik og udgivet det som sin egen. Typisk Neptun! Claus Due har også lavet et portræt af Bakkens Pjerrot, som lige nu kan fejre sit 25-års jubilæum som Pjerrot.

Rigets tilstand er denne gang udvidet til hele fire sider med forårshoroskoper for Danmark – og vi kommer også ind på valgene i Hollland, Frankrig og Tyskland. Geert Wilders er også ramt af Neptun og blev derfor spået store vanskeligheder, selv om han også astrologisk set stod til fremgang. Det fik han også, men blot ikke i tilnærmelsesvis så høj grad som den siddende statsminister – så han har oplevet at blive fejet ud af banen, hvad angår landets ledelse. Dette ville faktisk OGSÅ være sket, hvis han var blevet landets leder. Bliver man leder med så store spændinger som Wilders, så ville der ske en hurtig nedsmeltning af regeringen, og lederen ville blive nødt til at gå af. Vi kommer ind på de astrologiske prognoser i Frankrig og Tyskland, og i næste nummer ser vi på situationen i EU. Trump er den, alle taler om, og det MÅTTE vi også bare gøre i dette nummer, hvor vi stiller skarpt på, om han bliver siddende i hele regeringstiden. Ligeledes beskriver vi, hvad Obamafamilien kommer til at beskæftige sig med efter Baracks afgang som præsident.

Der er også fantastisk spændende artikel om ny forskning i Tycho Brahes liv og astrologi, om Betlehemsstjernen OG ikke mindst: Om det brandaktuelle emne: Medicinsk cannabis, hvor vi analyserer horoskopet for et menneske, der er blevet hjulpet af dette præparat.

Dette var bare et hurtigt blik på en særdeles spændende nummer af HOROSKOPET.
GOD LÆSELYST

Nye abonnenter – abonnér for halv pris!

HUSK at vi fra forårsjævndøgn den 20. marts fejrer det astrologiske nytår ved et ovenud fantastisk tilbud, hvor du som ny abonnent kan abonnere på begge udgaver til HALV PRIS, hvor du vælger at abonnere på hele årgang 2017, hvor det nyeste nummer altså er med. Et års abonnement på e-magasinet vil koste 99,00 kr. og i papirudgaven 149 kr.  Bestil på www.astrologi.dk – og klik på Shoppen.

  1. Man får så ikke de tre gratis horoskoper, nye abonnenter normalt får som velkomstgave til en værdi af ca. 450 kr. Her tjener man med andre ord penge på at abonnere ved at købe til fuld pris!