Magasinet Horoskopet

Køb et abonnement eller enkelte blade af Horoskopet via dette link:

https://astrologi.dk/produkt-kategori/horoskopet/

Priser på annoncering i Horoskopet, link: Annoncer-format og priser.

Se smagsprøve – Link:  Smagsprøve Astrologimagasinet Horoskopet nr. 3.2024

Link: Horoskopet-forhandlerliste-2023-1 red

Først vil jeg sige tak til dem, der har reflekteret på den første artikel i serien om åndelighed i horoskopet/astrologien. Serien sætter i disse urolige tider bl.a. fokus på, hvordan vi selv kan bidrage til at skabe fred i verden. Her betones vigtigheden af forståelsen af menneskets åndelige struktur, som grundlæggende bygger på, at alt i denne verden består af en synlig og en usynlig del, som er integreret i hinanden.

Nu om dage mangler vi i betænkelig grad erkendelsen af, at den usynlige del er den væsentligste. Altså lige det modsatte af, hvad vi lærer igennem hele uddannelsessystemet. Det er klart, at en sådan manglende forståelse kan gøre det umuligt at skabe en harmonisk og bevidst verden. Misforstå- elsen har fået lov til at brede sig, så vores samfund fuldt og helt bygger på den fysiske verden. Dette skaber grobund for bl.a. grådighed. Læs den spændende artikel på side 12.

Dette nummers tophistorie handler om den legendariske rockgruppe Savage Rose med Annisette Koppel i spidsen. Hun er en af vores allerstørste sangere med en helt unik stemme. Vi sætter fokus på, hvad der har gjort gruppen så stor, at der kom bud fra USA, som de dog på det bestemteste afslog.

Et andet eksempel på åndelighed er dels artiklen om den kunstner, vi har fået lov til at opleve her i bladet gennem hendes illustrationer til kvartalshoroskoperne. Det drejer sig om astrologen Pia Mariah Hansen, som døde for nogle få år siden. Dels en artikel om hendes mand, Jes Romme, som har bidraget med sine oplevelser om døden, da han mistede sine to elskede hustruer, Hanne og Pia Mariah. Han løfter også sløret for sit eget åndelige liv. Han er uddannet naturformidler, men han er en helt speciel én af slagsen, idet han formår at slå den venstre hjernehalvdel fra, når han bevæger sig rundt i naturen.

Vores store salmedigter, Grundtvig, er højaktuel med DR’s tv-serie om ham. Vi bringer derfor en fantastisk artikel, Grundtvig og astrologien, af forfatteren Uffe Jonas, som er forfatter til bogen ‘Solen ved midnat’ – Grundtvigs sang til kosmos. Bogen handler om den spirituelle side af den store skikkelse i dansk kultur. Bogen er på tilbud i AstrologiHusets shop.

Uffe Jonas har stor indsigt i både spiritualitet og astrologi. Titlen på hans unikke bog om Grundtvig leder tankerne hen på den spirituelle verden, ligesom Grundtvigs salmer bærer stærkt præg af dette. Og ingen kan være i tvivl om, at der var tale om astrologer, som ved midnat fandt en stjerne, der lyste kraftigt, og som symboliserede Jesu fødsel. Stjernen lyste op som en hel Sol.

I et liv med åndelighed vil mennesket over tid blive ledt ind på den indre vej – og her i bladet har vi også artikler om dette. Aase Kærgaard skriver i Udkigsposten om dværgplaneter og deres åndelige påvirkning, og Benja Frederiksen fortsætter sine artikler om livet på den indre vej med et nyt afsnit om Tarot og om De tre kors. Lars Steen Larsens serie om Eksistentiel astrologi fortsætter også her.

I Derek Seagriefs serie om Astrologi for lykke og depression er vi nået til 4. og sidste afsnit, som mest handler om lykke – og han berører her et ret specielt emne i astrologien, nemlig harmonier, så hold tungen lige i munden, når du læser denne meget spændende afslutning på artikelserien. I AstrologiHusets shop kan du købe bogen Astrologisk Harmonilære af John M. Addey, hvis din nysgerrighed er vakt, se annoncen side 15.

Neptun spøger stadig, og vi har fået et læserbrev til Tanketanken Makro om en ny type lidelser, og hvorfor de kommer nu i øget antal. Læs artiklen på side 8.

Vi har selvfølgelig også vores faste rubrikker med Daglige horoskoper, Kvartalshoroskoper og Rigets tilstand samt anmeldelser af nye bøger – og Dr. Occulta runder af for denne gang.

Til slut vil vi her sige tak til Leif Brammer, som nu trækker sig efter mange år som redaktør på anmeldelserne og som korrekturlæser mm. Læs AstrologiHusets tak til Leif på side 21.

Rigtig god sommer og god læselyst!

Klik på billedet for smagsprøve af magasinet Horoskopet.

Åbner som pdf i nyt vindue.

Smagsprøve Astrologimagasinet Horoskopet nr. 3.2024